Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в сряда

Видяна: 7480 пъти

Овен
Това е ден на любов и състрадание, отличен е за помиряване и възстановяване на отношения. И днес Овните няма да са доволни от развитието на деня. В момента трябва да се ориентирате по посока укрепване и стабилизация. Преустановете противоречията по важните за вас въпроси.
Хармонични ли са взаимоотношенията с околните, имате шанс да реализирате преследваната цел. Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете. Ако сте намислили да използвате деня за важни покупки, ориентирайте се към он-лайн маркетинг.
Телец
Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Разполагате със силен шанс за парични постижения, както и за реализация на цели от материално естество и такива в личен план.
Силен късмет ви носи този ден, но съдбовните фактори ясно и безусловно подчертават, че сега не бива да подписвате догори или да сключвате споразумения. Решени сте да промените живота си и сте с намерението да започнете от днес. Освободете се от условностите, дайте преднина на нещата, които ви карат да се чувствате добре. Разнообразете емоционалния си живот. Моментът е подходящ и за започване на нова дейност. Предстоят интересни запознанства.
Близнаци
Това е ден на милосърдие и прошка, благодатен е за общуване, помиряване и възстановяване на отношения. Сряда е сложно съчетан ден. Едновременно подчертава началото на нов период, обещаващ добри възможности и силен шанс за успех, и повишеното напрежение у мнозина от Близнаците, поради борба за материално предимство.
Последната ще е доста свирепа и характерна с коварни удари. Успешните ви изяви ще благоприятстват участието ви в европейски програми от правен или културен характер. Възможните противоречия ще отстъпят място на перспективни предложения, които няма да пренебрегнете. Пропорционално на заетостта ви ще нарастват и доходите ви. Всяка нелоялност ще ви струва разход на енергия и лични разочарования, но вие си го знаете по-добре.
Рак
Посланията на деня призовават към милосърдие, любов, търпение и състрадание. Единствената, имаща стойност препоръка към Раците, е да засилят вниманието си до възможната най-висока степен, и да не се поддават на провокации, които провокират физически сблъсъци. Последните може да завършат непредсказуемо.
Постигате целите си чрез тактически умения. С компромис и такт ще успеете да овладеете конфликтна ситуация, която застрашава да развали настроението ви за целия ден. Заемете се с нещо, което отдавна отлагате и го довършете докрай. Имате нужда от уединение и почивка, така че избягвайте шумни събирания. Не се притеснявайте за отношенията си с любимия човек, заедно ще преодолеете изпречила се трудност. Ще ви е доста трудно да се концентрирате върху преките си задължения и да разпределите времето си правилно.
Лъв
Днес ще се чувствате в мир със себе си и света около вас, ако насочите вниманието си към занимания, подобряващи психиката, здравето и духовността ви. Ярко борбени за реализацията на целите си, представителите на Лъв ще са и разностранно активни в обществените и деловите среди.
У всички – без изключение, е засилена нервността, а демонстрирате ли готовност да се поддадете на въздействието й, рискувате да последвят неприятности. В делата си ще разчитате основно на себе си и с поведението си ясно показвате превъзходството си на останалите. На предстояща среща с делови партньори ще постигнете съгласието им по предложените от вас промени. Ще ви се отдаде да предвидите точно развитието на общата ви дейност.
Дева
Останете спокойни и оценете това, което имате, като благодарите на Съдбата, без да търсите причини за недоволство и да критикувате. Добрите влияния през деня ще ви предоставят предимство за реализация на цели свързани с обществените среди. Това влияние се разпростира и върху деловите ви ангажименти, но тук явно възниква повече напрежение, свързано с конфликти и зли дена.
Пазете се от коварството на опонентите. Поради забързаното ви темпо и стреса, на който сте подложени, не сте застраховани срещу здравословни неразположения. Вземете мерки, за да не задълбочите нещата в нежелана посока. Като начало започнете от почивката си. Всичко е осъществимо, щом имате желание и не губите присъствие на духа, но на вас ли го казвам. Въображението ви ще е по-силно от всякога, а всички идеи, които ви хрумват ще са свързани предимно с развлечения и приключения.
Везни
Правете добро на ближните и се отнесете с внимание към онези, които търсят присъствието ви. Представителите на Везни, които ще се заемат с осъществяването на обмислени проекти, ще достигнат до добри практически резултати в делата си. При бизнесмените ще е по-трудно поради съперничество, което в много случаи ще е придружено от коварни действия и неочаквани удари.
Седмицата се развива многообещаващо за повечето от представителите на зодията. Днес сте неотразими на работното място. Никой няма да е в състояние да ви засенчи. Имате неизтощима енергия и излъчвате не устоим чар. С лекота се справяте с множеството ангажименти, кореспонденция и делови партньори. Многообещаващ флирт. Тонусът ви е леко занижен. Тъй като няма да сте особено инициативни, ако все пак искате да свършите нещо полезно, включете се в екипните дейности.
Скорпион.
Ще обновите енергията си с прояви на душевна и материална щедрост, с любов, милосърдие и състрадание. Ако Скорпионите са достатъчно концентрирани за реализацията на целите си, засилената им нервност едва ли ще е пречка за реализацията на целите им. Не обръщайте внимание на явления или фактори, които внасят дискомфорт в настроението ви.
Осъществявате добри контакти в обществото. Щадете се повече и не позволявайте на негативни въздействия да упражняват власт над вас. Силни сте и може да се преборите с всякакви дразнители, стига да го поискате. С партньора си заминете за уикенда заедно и ще се радвате на споделено внимание, чувства и желания. Емоционалното ви състояние ще е приповдигнато и, ако не очаквате от околните непременно да влязат във вашия ритъм, то бихте могли да си осигурите един прекрасен ден.
Стрелец
Със съзидателни мисли, намерения и действия ще преминете през днешния ден на любов, мисълдие и състрадание. Денят ще е напрегнат и почти всички Стрелци ще се сблъскат със затруднения, но това няма да намали ентусиазма ви за реализация на целите. Именно решителността ви ще е основният фактор за значителни постижения в сферите на вашите интереси.
В бизнеса избягвайте конфликтите. Не пропускайте шанса да направите добро впечатление на притегателна за вас личност. Ще имате подходящи случаи за да го сторите, освен това сте и в подходящото настроение. Пренебрежителното ви отношение може силно да засегне ваш близък. Засилване на собственическото ви чувство за притежание и свързани с това главоболия. Не са изключени задръжки по транспорта или аварии, които да затруднят работата ви.
Козирог
Любовта и милосърдието през днешния ден ви правят по-добри и състрадателни. Материалните придобивки при ангажираните с практически цели са сигурни през този ден, както и успешното договаряне по интересуващи ви въпроси с хора от деловите среди, или с такива от близкия кръг.
Избягвайте контактите с онези, които открито демонстрират неприязън към личността ви. С приятели ще приключите полезно за всички ви занимание и ще подобрите настроението си. Желани събития ще ви направят щастливи, още повече, че има с кого да ги споделите. Целите ви вървят към добра развръзка и това ви кара да сте спокойни за утрешния ден. Ако някой ви дължи нещо, то сега е момента да си го получите обратно. Обсъждайте намеренията си с околните.
Водолей
Ако сте изпълнени с любов и милосърдие, и работите не само за своето благополучие, но и за доброто на другите. Много благоприятен ден за печалби и реализация в материалната сфера но и голяма опасност да не станете жертви на измамници. За да се предпазите от такива не бива да поемате ангажимент за съвместна работа с някой, нито пък да се подвеждате по примамливи оферти.
Ще последва удар. Днес се занимавате повече с делата на околните, отколкото с вашите собствени. В определени моменти това може да ви въвлече в неприятни ситуации, затова навреме овладейте желанието да контролирате действията на хората около вас и да давате съвети. Направете нещо лично за себе си, това ще възвърне душевното ви равновесие. Ще постигнете целите си, ако не навлизате в чужда територия и използвате позволени средства.
Риби
Посрещнете утрото с позитивна нагласа, без да се оплаквате и да хабите силите си напразно. Сряда е благоприятна за Девите, а определението включва реализацията на материални цели, финансови постижения и контакти,които да мнозина ще означават постигане на желано споразумение, или за договориране на интересуващи ги условия за съвместни делови начинания в бизнеса.
Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия. Наблюдавайте внимателно, мислете бързо и действайте гъвкаво. Ще разполагате с доста възможности за изява и би било голяма грешка да не се възползвате. Не позволявайте на емоциите да замъглят разума.
/astrodata.bg

Публикувана на
11 Май 2022 година