Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Есмер се радва на живота без Благо

Есмер Омерова гребе от живота с пълни шепи и по нищо не дава да се разбере, че се вълнува от поредните любовни приключения на бившия си съпруг Благой Георгиев. Той се раздели с Русата Златка и според слуховете вече има нова дама на сърцето. За красивата рускиня Есмер това очевидно вече няма никакво значение.
Тя споделя с последователите си в социалните мрежи предимно снимки, свързани с професионалната си любов, а именно танците. Последните й кадри са с нейния партньор в тангото Иля Скрипкин, когото тя нарича "свой брат от друга майка".
Есмер се увлича и от духовни практики, свързани с личностно израстване и развитие. Омерова рекламира такива курсове в своя профил в инстаграм. Тя даде да се разбере, че има нов мъж в нейния живот още през есента на 2018 г. Той се казва Макс Давидов и също е спортен тип. Треньор е по бокс и заедно с брат си притежава спортен клуб в центъра на Москва. Освен с няколко боксови ринга клубът разполага и с фитнес център. Самият Макс често слага ръкавиците, ако се съди от снимките му в социалните медии. Давидов видимо разполага със средства, тъй като семейството му е богато. Той често пътува из Европа. Сред любимите му дестинации е Франция и по-точно Ривиерата. Макс бе добре приет и от семейството на Омерова. Освен това се е сближил и със сина й от Благо - Елай.

Публикувана на
11 Май 2022 година