Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои не ги очаква нищо хубаво в края на май

На 29 април Плутон стана ретрограден. Той ще продължи своето обратно движение до 9 октомври 2022 г., но в последните дни на май влиянието му ще бъде най-силно. Ако ретроградният Плутон ще повлияе на някои представители на зодиакалния кръг към по-добро, давайки импулс за развитие и напредък в кариерата, то три знака ще бъдат истински разтърсени.
Стрелец
За хората от този знак последните дни на май ще са много трудни. Съществува огромен риск пред представителите на този знак да бъде разкрита някаква стара тайна, свързана с приятели и роднини, което ще се отрази на тяхната карма. Стрелците ще бъдат изправени пред труден избор: действайте според повелите на сърцето и се научете да прощавате или да слушате ума и напълно да прекъснете отношенията. Най-вероятно все пак ще трябва да се разделите с някого от близкия си кръг.
Отношенията с колеги и началници ще бъдат изложени на риск, една малка нелепа грешка може напълно да промени мнението за вас като професионалист. Стрелецът ще трябва отново да докаже, че може да му се довери всеки проект и няма да ви разочарова. В тази ситуация човек може само да посъветва да слушате интуицията, да не извършвате необмислени действия и ако се случи нещо лошо, тогава приемете случилото се като преживяване.
Лъв
Лъвовете могат да се сблъскат с проблеми в личния си живот. Страстта във вашата връзка може да се трансформира в агресия. Това се дължи на множество оплаквания и претенции както от ваша страна, така и от страна на партньора ви. Всеки от вас е увлечен от работа, в резултат на това прекарвате малко време заедно, нежността изчезва, а домашните и финансовите проблеми наливат масло в огъня.
Ако искате да спасите семейството си, тогава се научете да отстъпвате, оставяйки гордостта си на заден план. Запитайте се: обичате ли партньора си? Ако да, тогава направете всичко, за да подобрите отношенията. Вашата половинка сега очаква инициативата от вас. Що се отнася до необвързаните Лъвове, не можете да се надявате на връзка и романтично лято.
Водолей
Животът ще се обърне с главата надолу и Водолеите ще трябва да променят плановете си в последния момент. Ситуацията ще се усложни от факта, че сте очертали същите тези планове за себе си от дълго време и има малък шанс да промените нещо. Но вие не сте от хората, които просто ще седят и чакат животът да отиде по дяволите.
Преди да предприемете действия, не забравяйте, че кавгите и претенциите не водят до нищо добро. За да коригирате ситуацията и да се върнете към късмета, изключете емоциите си – опитайте се първо да помислите, а след това да говорите.
Що се отнася до останалите знаци на Зодиака, ретроградният Плутон ще бъде или неутрален за тях, или, напротив, ще се превърне в тласък към нов, още по-хубав живот.
Така например Козирог, Везни и Дева могат да се подготвят за излитане в кариерата, което ще им донесе финансова стабилност. Плутон не дава подаръци просто така, той винаги награждава само трудолюбивите хора, така че всичко е заслужено.
Овен, Телец и Близнаци могат да дишат спокойно, месец май няма да им донесе неприятни емоции. Основното е да завършат започнатите проекти навреме, тъй като ще е определящо за лятото им.
Риби, Рак и Скорпион също не трябва да се страхуват от ретроградния Плутон, но и почивката не трябва да се пренебрегва. Сега сте на предела на възможностите си, така че е по-добре да планирате почивката си за началото на юни и да я прекарате със семейството си.

Публикувана на
11 Май 2022 година