Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

С какво ще ни изненада този четвъртък

Видяна: 7640 пъти

Овен
Денят е за промени и за преобразяване, които носят положителни развития за бъдещето ви. Остротата в отношението към околните е не само излишна, но и вредна. Четвъртък е хубав за реализация на планирани цели, и ако сте достатъчно любезни, успехът ще е с вас.
Всеки опит за себеналагане, лъжи и хитруване, ще е грешка от ваша страна и ще ви лиши от желаните постижения. Възможно е днес да сте малко нервни, но това в никакъв случай не трябва да пречи на работата ви. Не подхождайте прекалено прибързано към ангажиментите си, оставете времето да работи за вас. Очаква ви приятна среща с позабравен човек, бъдете естествени. Юпитер навлиза във вашия знак. Най-полезното, което бихте могли да направите за себе си е старателно да разпределите и подредите бъдещите си планове.
Телец
Новостите, които замисляте и налагате в живота си ще го направят по-добър и спокоен. Налице са доста благоприятни възможности за добри постижения и за реализация на целите ви, но има и противодействащи фактори, които не е трудно да овладеете и да подчините.
Става въпрос за агресивността, с която действат повечето Телци. Овладеете ли я – успявате! Иначе е съмнително. Днес ще се борите предимно с емоциите си. Намерете начин да се успокоите и да се съсредоточите в работата си. Няма да ви е трудно, особено ако ви помага доверен човек. Ще получите полезна информация, не трябва да пропускате да я използвате. Опитайте се да запазите обичайното си спокойствие, независимо че поведението на околните на моменти може да се свръх дразнещо.
Близнаци
Отложете новите начинания и бъдете гъвкави в решенията си, за да улесните реализацията на професионалните си и лични планове. Близнаците преминават през хубав етап за реализация, предоставящ чудесни условия за успехи и постижения. Ще е добре да не се разсейвате и да не влизате в противоречия.
Другият важен момент е да не влизате в борби с противниците си за надмощие. Ще получите тежки и неочаквани удари. Нямате основание да се самоизмъчвате. Много напрежение имаше около вас, но то е минало. Споделете деня си с приятелска компания. Така ще се разтоварите. Не поемайте и чужди ангажименти. Самият факт, че Меркурий хем е във вашия знак, хем вече е в ретроградно движение, подсказва, че ще се наложи да се заемете с всичко, което сте отлагали „за по-късно“.
Рак
Днес ще ви бъде по-лесно да изчистите възникналите недоразумения с хората покрай вас и да предотвратите повтаряне на грешки и пропуски, ако сте дружелюбни и потиснете егото си. Успехът обикновено се постига при правилен подход към целта, който предоставя достатъчно надеждни възможности за добри постижения.
Такива условия не ви липсват днес, но повечето Раци са запленени от идеята да се възползват от хитри методи. В този стил е налице необоснован риск. Не можете да се оплачете от добри условия за изява на намеренията си, но в повечето случаи нещата ще зависят от вас. Потиснете раздразнението си от нечие некоректно поведение край вас и бъдете търпеливи към несъвършенствата му. Също така избягвайте да шофирате в състояние на афект. Придържайте се към принципа, че гениалното винаги е семпло.
Лъв
Размишлявайки върху случващото се през последно време в живота ви, може да установите повтаряемост на събития. Надежден и успешен, четвъртък ви носи силен късмет за реализация на делови цели. мнозина от Лъвовете следва да притъпят агресивността си в деловите сфери.
Днес няма да се сблъскате с проблеми поради тази си позиция, но ако не го сторите такива ще се появят в най-близко време. Опирайки се на прагматичната си мисъл и находчиви действия ще стигнете по-близо до целта си. Наясно сте със себе си и няма нищо, което би могло да ви откаже от намеренията ви. От всички се вижда желанието ви за промяна. Добри новини допълнително ще ви вдъхнат увереност, че сте на прав път. Въздържайте се от каквито и да било покупки на нова техника, електроуреди и предмети за бита.
Дева
В съвместни начинания ще усвоявате нови знания и информация. През тази ден Девите ще действат твърде успешно. Ще има напрежение и противоречия, но те не са фатални за сполуката ви.
Четвъртък бележи началото на двумесечен доста сполучлив период, който ще ви радва с чудесни възможности за парични печалби и реализация на делови проекти. Работни ангажименти ще ви накарат да оставите личните си дела в полза на отговорностите си към работодателя и бизнеса. На почивката си ще гледате като на възможност да избягате от дразнители и натоварващи мисли. Пътуващите няма да срещнат трудности и ще изпълнят програмата си за днес.
Везни
Работете върху текущите си задачи и не предприемайте инициативи. За вас четвъртък е твърде благодатен и успешен за реализация на деловите цели и намеренията в бизнеса. Безусловен факт е, че постигате това, към което сте се насочили, въпреки че ще възникнат остри кавги, а в някои случаи и сблъсъци.
Денят е много хубав за провеждане на преговори. Предстои ви сериозна работа през идващите дни, за това отрано организирайте програмата си. Използвайте днешния ден и за почивка. Имате избор, допитайте се и до въображението си. Занимавайте се с полезни и приятни неща. Очаква ви запознанство, което за необвързаните ще се превърне в нова, любовна връзка. Едно от нещата, които трайно биха развалили настроението ви ще е, ако някой непрекъснато ви принуждава да бързате или пък, ако и възлагат нова задача преди да сте довършили вече започнатата.
Скорпион.
Днес отделете повече време, за да обмислите развитията в професионалните ви и лични дела. Този ден е изключително специфичен за Скорпионите. От една страна е много нервен и тежък в развитието на деловите взаимоотношения, от друга обаче бележи началото на чудесен двегодишен период, засягащ отново същата сфера деловата, и ясно подчертаващ напредък и стабилност.
Доволни ще останете от днешния ден. С изключение на евентуален конфликт с интимният партньор. Помислете къде бъркате, защото вината е ваша. Може би трябва да положите повече усилия за да разберете човека до вас. Здравословни проблеми може да измъчват предразположените към костни заболявания. Въображението ви ще е необичайно силно, но все пак е добре да не прекалявате с фантазиите. Ако успеете да ги съчетаете с реалността и да останете здраво стъпили на земята, със сигурност ще имате повод да се поздравите с впечатляващи постижения.
Стрелец
За много от вас денят ще премине в усвояване на нови знания и информация, особено ако сте загрижени за квалификацията си или се подготвяте за начало на нов етап в живота си. Действащите в момента звездни фактори подчертават стабилните ви позиции и прилагането на успешна стратегия, чрез която ще реализирате деловите си цели, и тези в обществените среди.
Не бива да се конфронтирате с хора, от които зависи просперите ви. Ще ви спрат чрез вероломство. Очакват ви много емоции през този ден. Доста смели сте в постъпките и приказките си. По резултатите, които постигате може да се съди, че това не е случайно. Бъдете спокойни относно нещо, което сте започнали неотдавна. Скоро ще имате възможност да намерите сътрудник, с когото да разширите дейността си. Прегледайте внимателно текущите, изостаналите и бъдещите си проекти и преценете приложимостта им.
Козирог
Изпълнението на професионални и семейни задачи ще бъде съпроводено с повече напрежение. Вашият успех днес при решаване на въпроси от лично естество или при реализирането на деловите задачи е безспорен. Особено сполучливи ще са действията на онези от зодията, които са се устремили към нови делови позиции или ново работно място.
Проблеми в домашните взаимоотношения. Вземете мерки, възможно е простуда или друго здравословно неразположение да попречат на активността ви днес. Грешно изтълкувани думи ще помрачат настроението ви, вашето или на партньора ви. Доверете се на онези, които познавате и не спирайте желанието им за сътрудничество с вас. Не се увличайте по твърде оригинални и ексцентрични идеи. Разпределете задачите си равномерно и действайте с умерено темпо.
Водолей
Прозорливи сте и сами разбирате, че не е по силите ви да промените другите. Без никакви резерви може да се каже, че четвъртък е доста успешен за Водолеите, но възникват някои подробности, с които трябва да се съобразите. Става дума за нестабилността, обхванала мнозина от родените в знака.
Задължително е да я преодолеете още сега преди да ви е навредила. С разбирането си по обсъждана тема може да си навлечете нечие неодобрение, но това малко ще ви притесни. По-важно е, че следвате целите си и не позволявате намеса в делата ви. Освен това респектирате с увереност и стабилност, които се отразяват добре най-вече на деловите и бизнес – отношения. Енергетиката и интуицията ви са еднакво силни. Позволете на интуицията да ви подскаже с какво да се заемете и се опитайте да го направите по най-добрия начин при това до край.
Риби
Бъдете прозорливи, през днешния ден могат да се проявят последствията от стари грешки, но с тях и възможността те да бъдат поправени. Добри възможности,, гарантиращи чудесна реализация на целите в материалната сфера и на професионалните задачи за четвъртък. По-специфично ще е развитието на финансовите дела.
Тук действат противоположни фактори. От една страна подпомагат успеха, но от друга го блокират. В деловите си и лични общувания ще следвате общоприетите норми на поведение и запазите достойнството си. Фамилията ще се обедини около обща цел и с усилията на всички ви ще бъде постигната. Придобивки от различен характер. Романтично предложение ще ви направи по-сияйни, очевидно не сте безразлични към приносителят му. Почти непрекъснато ще се налага да отклонявате вниманието си ту към една, ту към друга дейност извън основните ви занимания.
/astrodata.bg

Публикувана на
12 Май 2022 година