Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои мъжки зодии не стават за дълъг брак

Според астролозите мъжете от някои зодиакални знаци не са способни да поддържат дълготрайни брачни отношения дълго време. Дали това се дължи на непостоянството им или просто не са способни да обичат една жена до края на живота си, следните 3 мъжки зодии не са създадени за дълъг брачен живот.
Водолей
Водолеят само се преструва, че иска да се ожени за жената, която обича, пише trafficnews.bg. Всъщност това са само думи, изречени от него, за да стигне по-бързо до нейното сърце. Но не след дълго Водолеят осъзнава, че е направил грешка. Особено ако скоро след сватбата в семейството се появи и бебе.
Лъв
Лъвът очаква само едно нещо от половинката си - да се грижи за него и да го гледа с възхищение. Често той решава да сключи брак заради натиска от страна на любимата му. Но когато в семейния живот се появят първите сътресения, мъжът от зодия Лъв ще побърза да се оттегли.
Риби
Мъжете Риби мечтаят за идеално семейство. Те мечтаят да открият жена, която да чете мислите им. Ето защо, в търсене на идеалната жена, мъжете от тази зодия често се женят повече от веднъж.

Публикувана на
12 Май 2022 година