Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кой как ще я кара в петък 13

Видяна: 9000 пъти

Овен
Всичко, което започнете днес ще ви се отдава с лекота, осебно делата касаещи материалната осигуреност и благополучие на семейството. По-благоприятен от отминалите дни, петък е надежден за реализация на цели, които ще постигнете в условията на партньорство.
В случая говорим за началото на раздвижен период, през който ще разполагате с възможността да реализира цел от делови или обществен формат. Хубав ден за вас и семейството ви. Преодолявате възникнал проблем. Не обичате да сте в неведение, затова ще останете доволни от решаването на този въпрос. Намерете начин да си починете и отклонете опитите на околните да ви занимават с неща, които не ви интересуват. Няма да сте в позиция да влияете върху събитията, така че във ваш интерес е да се съобразявате с тях.
Телец
С умения, знания и смелост работете върху дългосрочните си проекти. През този ден Телците притежават силен шанс за реализация на деловите си цели, но позитивните влияния за деня са придружени и от някои разгръщащи се негативни въздействия, от които най-нежелателно е да се поддадете на демобилизиращото влияние от заобикалящото ви пространство.
Спокоен и приятен ден очаква Телците днес. Приемате с присъщото си спокойствие всичко, което се случва около вас и винаги намирате начин да се справите без излишни нерви. Не позволявайте на хората около вас обаче да злоупотребяват с търпението и отстъпчивостта ви. Представителка на знаците Стрелец или Лъв привлича вниманието ви днес. Личната ви организация ще е перфектна, за разлика от неориентираните действия на останалите участници в процесите.
Близнаци
Започнатите през днешния ден важни и значими проекти ще бъдат успешни, както и занимания, затвърждаващи авторитета и позициите ви. Освен за Телците, активизирането за реализацията на целите е абсолютно задължителна и за Близнаците, тъй като при вас демобилизиращото влияние се оказва по-упорито.
Мнозина са се насочили към ангажимент свързан с обществото. Успехът е постижим, но бъдете активни и настойчиви. Естеството на работата ви изисква промяна в организацията, предвид нарасналите ви отговорности. С уверените си действия ще провокирате конкуренцията, което не е лошо. Доброжелатели ще ви помогнат да вземете най-доброто решение, в подходящия момент, стига да им се доверите. Финансовото ви състояние е нестабилно. Въздържайте се от спонтанни, предизвикани от внезапен порив покупки.
Рак
С повече конкретика и находчивост ще постигнете целите си днес, за това не се суетете, а действайте. Представителите на Рак са притиснати от негативни външни обстоятелства, които предизвикват силно напрежение и издигат пречки за реализацията на целите ви.
На настоящия етап ситуацията ще раздвижи с положителна перспектива само чрез влиятелна административна намеса в делата ви. Отделете достатъчно внимание на здравето си. Нуждаете се от повече време, за да се възстановите емоционално и физически. Дайте предпочитания на всичко, което ви прави щастливи. Ще се почувствате приятно сред хората, които ви обичат, позволете им да ви покажат чувствата си.
Лъв
С разумни решения и стартиране на нови задачи ще поставите основите на по-добър период пред себе си. През този ден най-положително влияние за реализацията на целите ви в деловата сфера ще окаже партньорството.
Преобладаващото мнозинство от зодията са индивидуалисти, но тона не пречи да приложите в работата си принципите за взаимодействие, чрез които ще постигнете успех. Ще се заемете с дела, които не сте успели да довършите през изминалата седмица. Работите добре в колектив. Очаровате с начина, по който планирате да се справите с даден проблем. Очаква ви предложение, което ще ви изкуши. В интимният ви живот се появява личност, която ще ви развълнува.
Дева
Възползвайте се от благоприятните си възможности днес, ще се отличавате с работоспособност и енергия да обхванете повече сфери на интереси. Себевладеенето е много добър показател през този ден, а Девите които са готови да го приложат чрез волевите си усилия, наистина ще спечелят.
В противен случай ще последват ярки неприятности, които ще бъдат предизвикани от остра кавга, последствията от която са непредвидими. Очаква ви спокоен ден, в който настина ще успеете да се насладите на почивката си. Едва ли ще има нещо, което да ви попречи, тъй като сте в състояние да се справите с всяко нещо. Ще останете доволни от развитието на делата си в личен план, където вие се оказвате в по-изгодната позиция. Предприемате нещо смело, което обаче ще бъде увенчано с успех.
Везни
За част от представителите на знака Везни денят се свързва с промени на работното място, в социален и политически план. Остротата, във взаимоотношенията с околните при вас, не се отличава съществено от тази, характерна за Девите днес.От съществена важност е да поддържате емоционалното си равновесие, за да постигнете целите си.
Пазете се от хитреците в обкръжението ви. Те са готови да ви подведат. Имате усет за печеливши инвестиции и днешният ден може да се окаже добро потвърждение на това. Ако улучите подходящия момент за действие, можете да увеличите многократнто материалното си състояние. В разговор с ваши близки ще научите много интересни неща, които непосредствено ви засягат и най-вероятно ще ви бъдат полезни. Постарайте се да разпределите силите си равномерно, за да не попаднете в положението на кораба, който изразходвал всичката па̀ра не за да се движи, а за да отправя звукови сигнали.
Скорпион.
Отнасяйте се с повече внимание към знаците и сигналите, чрез тях днес ви говори Съдбата. В началото на този ден негативното предразположение не е характерно за представителите на Скорпион но с течение на времето и разгръщането на събитията, обстановката ще се наелектризира и ще „започнат да прехвърчат искри”.
Защитавате позициите си и нанасяте тежък удар някому. Добре ще бъде, ако сте решили да инвестирате в нещо да бъдете изключително внимателни, защото сделката може да пропадне. Съществува риск от измами. В този ред на мисли ще се вълнувате от изменчивото поведение на ваш близък. Резултатите ще са отлични, ако се заемете с неща, които са ви присърце. Любимите ви хора ще бъдат щастливи, ако прекарате вечерта заедно. Събитията ще са динамични, опитайте се да овладеете емоциите.
Стрелец
Освободете се от притесненията си и преодолейте страховете си, за да се възползвате от възможностите, които ви носи денят. За Стрелците ситуацията не е особено благоприятна, защото ще се сблъскат с нечия открита вражда.Ще има и други неприятни моменти свързани с лъжи, които може да предизвикат нестабилност.
Важното през този ден е да не влизате в конфликти. Внимавайте, защото не се владеете! Дайте израз на доброто у себе си, бъдете полезни и за околните. Много скоро това ще се върне при вас, но утроено. Ако се почувствате огорчени в нещо, за утеха потърсете тихо място за размисъл и отмора. Не пренебрегвайте ангажиментите си, имате договорки, които не търпят отлагане. Ще допуснете огромна грешка, ако моментално се заемете с реализацията на първата идея, която ви хрумне в съзнанието.

Козирог
Днес ще работите усърдно, поставяйки начало на дългосрочен проект, образователна програма или в друга, интересуваща ви сфера. Представителите на Козирог трябва много да внимават през този ден, а онова, което следва най-много да ги интересува е личната им сигрност.
Възможно е да станете жертва на някакво форма на насилие или да повярвате на хитра лъжа, която да ви навреди финансово или в обществен аспект. Ще проявите интерес към сериозни занимания, изискващи съсредоточеното ви внимание. Това ще увеличи шансовете ви за допълнителни доходи, а може да се превърне и в основно занимание. Ще получите подкрепа от приятел, която може да е и само духовна, но достатъчна. Интересна среща ще повиши настроението ви.
Водолей
Новости и промени от професионален, обществен и личен характер ще провокират активността на много от вас днес. Благоприятен и успешен ден, през който Водолеите ще постигнат успех в деловата си реализация и при отстраняване на проблеми. В делови план действайте с по-голямо внимание, защото се прокрадва началото на нестабилен период.
Петък е особено сполучлив за сделки и преговори. Практичното ви мислене определя безпогрешно приоритетните ви ангажименти, които днес ще ви донесат добри дивиденти. Внимавайте за нелоялни конкуренти, не сте безпомощни да предотвратите евентуална задкулисна дейност. За момент пренебрегвате личните си дела за сметка на професионалните. Действайте самостоятелно и не се опитвайте да въвличате никого в изпълнението на собствените си замисли.
Риби
Работата през днешния ден ще ви спори, а всичко започнато ще завършите според очакванията ви. Успехът на Рибите в петък е сигурен, а звездната харакктеристика за деня го определя в три времеви интервала. В едни случаи става дума за дневна сполука. За други отбелязаният период ще обхване един месец, а за трета група четири години.
Стабилизирайте личните си позиции. Денят ще ви предложи срещи с много хора и установяване на полезни контакти. Работата ще ви спори, дори повече отколкото очаквате. Помислете добре върху идеите си и начините да ги осъществите. Не пренебрегвайте полезната информация, която ще ви поднесат съвсем помежду другото. Дали ще „обърнете планини“ или ще „циклите на едно място“ зависи от личната ви организация.
/astrodata.bg

Публикувана на
13 Май 2022 година