Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Джъстин Тимбърлейк ще разследва убийство

Джъстин Тимбърлейк се нагърбва с нелеката задача да разплете убийство. И то не на кой да е, а на половинката на любовника на съпругата си Джесика Бийл. Не става въпрос обаче за реална семейна свада, а за участието на двойката в криминалната драма „Кенди“.
В сериала Джесика скача в токчетата на Кенди Монтгомъри - млада, общителна съпруга и майка от Тексас, която обожава да чете любовни романи. Изглежда, че има всичко, но се оказва, че пасторалният живот й е твърде скучен. Кенди започва афера. Любовната история завършва с убийство – Кенди убива съпругата на любовника си, като я съсича с брадва. Монтгомъри не се признава за виновна, а съдебните заседатели застават на нейната страна.
Историята е по реални събития от 1980 г. и се оказва изключително вдъхновяваща за Холивуд. Неотдавна Елизабет Олсън също приключи снимките на своя версия, наречена „Любов и смърт“, в която тя играе Кенди.
Тимбърлейк сам е пожелал да участва, след като е разговарял с продуцента Мишел Пърпъл.
„Двамата заедно са взели това решение. В началото дори не знаех за плана им. Когато научих, помислих, че се шегува. Но Джъстин беше категоричен: „Наистина искам да го направя“. Беше толкова забавно и се оказа голяма изненада“, сподели нежната му половинка. /телеграф

Публикувана на
13 Май 2022 година