Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои са най-недостъпните жени в зодиака

Всяка дама изисква определени действия и време, за да бъде ухажвана, преди да подари сърцето си на избраника. Но при някои от тях това може да граничи с мисията невъзможна. Вижте кои са тези дами според астрологията.

Водолей
Жената с този знак е много хитра и в началото на отношенията ви няма да спре да се усмихва и да кокетничи. Ще флиртува и ще ви показва какво иска без да се стеснява. Но точно когато сте решили, че сте спечелили сърцето ѝ, ще паднете от високо. Когато й предложите по-голяма близост и по-сериозни отношения, идва ред на заветното и твърдо "НЕ". Това шокира всеки, но това са си те - хитри и непримирими.
Козирог
За нея романтиката е далечна планета и ухажването при козирога никога не работи. Нито големия букет, нито подаръците, нито дори рицарските битки с дракони за сърцето ѝ са способни да спечелят дори малко от нейното внимание. Те не се интересуват от флирт и мимолетни връзки и ако могат директно ще скочат в сериозни отношения без да губят време. Реши ли нейният ухажор, че иска да я спечели, трябва веднага и ясно да ѝ покаже, че намеренията му са сериозни.
Риби
Никой не заслужава сърцето на дамата риби. Тя така или иначе е вглъбена в себе си през по-голямата част от времето и много често предпочита да е сама и уединена в собствените си мисли и светове. Почти невъзможно е да я спечелите, но ако все пак решите да го направите, ще трябва да не сте досадни и прекалено настоятелни. Измислете "случайни" срещи или свободни разходки. Дайте ѝ свободата и удоволствието от собствения ѝ свят, оставете я да направи избора сама. В противен случай винаги ще удряте на греда.
/Actualno.com

Публикувана на
13 Май 2022 година