Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои са късметлиите в събота

Видяна: 7680 пъти

Овен
Критичен ден, през който контролът върху поведението е отслабен и под въздействие на инстинктите може да се извършат нелогични постъпки. Напрежението през този ден е валидно за всички Овни, а в бизнеса възникват и остри кавги.
Шансът ви за успех във финансовите среди е изразителен, както и този за реализация на делови проекти. Не влизайте в конфликти с влиятелни личности. Ще спрат реализацията ви в дадено направление. Откривайки важна подробност за работата си, ще продължите с нови сили да работите за нейния успех. Предпочитани сте от много хора, както за приятели, така и за партньори, във ваше лице виждат достоен човек. Помислете върху възможността да предложите свой продукт, уникален и печеливш.
Телец
Трудностите на днешния ден могат да ви уязвят психически, за това е важно по всякакъв начин да контролирате емоциите. Сполучлив ден, предоставящ добри предпоставки за осъществяване плодотворни контакти, за печеливши сделки и за реализация на планирани парични цели или пътувания със същата цел.
Във взаимоотношенията се действайте внимателно. Очертава се избухването кавги. Не го допускайте. Денят ще бъде пълноценен във всяко едно отношение. Работата ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите ви с различни хора ще ви предложат ценна информация. Случайно стечение на обстоятелствата ви среща с позабравен приятел. Моментът е много подходящ за нови начинания. Контактите ще са интензивни и до вас ще достига каква ли не информация.
Близнаци
Негативен и тежък ден, който повишава емоционалността и ви прави по-уязвими на изкушения. Ярко подвижни, гневни и едновременно хитри, Близнаците ще действат по целите си с видима агресивност.Последната не ви поставя в предимство а ражда повече напрежение, което пък от своя страна ще прерасне в нестабилност.
Въпреки характерните за деня кавги – постижения не липсват. През днешния ден ще успеете да свършите повече, отколкото сами сте очаквали. Денят ще премине според вашите желания - новите впечатления ще ви обогатят. В личен план всичко се нарежда отлично. Желания от вас човек споделя чувствата ви и търси вашата близост. Подгответе се за пътуване, което ще ви предстои скоро. По стечение на обстоятелствата ще присъствате на публично мероприятие с широк кръг участници.
Рак
За предпочитане е да не започвате нови дела през днешния труден и нееднозначен ден. Изразителният успех на Раците през този ден е във финансовата сфера. Събитията едва ще се движат гладко, защото ще възникнат противоречия, които ще прераснат до остри кавги. Предимството е на ваша страна и ще постигнете целите си.
В бизнеса ситуацията ще е доста изострена днес. Наясно сте, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Ако ще пътувате бъдете изключително внимателни при шофиране. Раздразнителността ви е повишена. Не се колебайте да поемате рискове. Добре преценявате ситуацията и ще имате точни попадения. Изненадваща покана за приятелско парти или посещение на гости от далече, които не сте виждали доста време ще ви зарадва.
Лъв
Обърнете повече внимание на онези детайли, които пречат на работата ви или ви създават душевен дискомфорт. Потенциалът на Лъвовете е твърде изразителен през този ден и ясно подчертава продуктивните ви възможности, но остане ли на това ниво мощта ви, и не се ли трансформира в кинетична сила, шансът ви едва ли ще бъде целесъобразно използван.
Това може да се получи ако избухне кавга. С доброто си настроение и оптимизъм ще предразполагате другите към себе си и така ще ви се отворят много врати днес. Предстоят ви интересни срещи, посещения на нови места и пътуване. Сътрудничеството с органите на властта ще води до решаване на проблемите ви. Ако следобедът ви се окаже по-натоварен, бъдете търпеливи. Не оставайте дълго време в затворено пространство.
Дева
Служебни и правни въпроси ще придават делови оттенък на заниманията ви през днешния натоварен ден. През повечето от делниците на различните седмици, Девите почти винаги разполагат с допълнителни възможности за реализацията на намеренията си, както е и сега.
Днес обаче е налице и вероятността за провал в изпълнението на целите поради остри конфликти със заобикалящите ви. Нуждата от глътка отдих ще ви накара да потърсите приятно място за отмора. Направите ли го, ще запазите духа си свеж, а настроението бодро. Не търпящи отлагане задачи ще повишат активността на други от сутринта. Грижите за дома също ще са приоритетни, подготовката за зимата е част от тях. Въздържайте се от сложни решения, без възможност за корекция.
Везни
Препоръките към вас днес са да върнете дълговете си и да не започвате нови дела. Енергични, но и доста напрегнати, Везните ще реализират целите си в събота. Денят е конфликтен и ще създаде доста неудобства поради ярката ви емоционалност и някои външни фактори, характерни с двойственост.
Денят ще бъде успешен, но е необходимо да се владеете по-качествено. Ще имате чудесни шансове за изява. В делови план ви се представя възможност да успеете в сложна ситуация. Това може да се отрази много благоприятно и на бъдещите ви проекти. В интимния ви живот ще настъпят промени, които ще ви заредят с много позитивни емоции. Навлизате във възходящ период. Ще сте доста по-общителни от обикновено, но и по-бъбриви.
Скорпион.
Отложете новите начинания и не поемайте инициативи, следвайте спокойно програмата си и щадете нервите си. Събота е предпоследният ден от това седемдневие, което за съжаление започна напрегнато, и така ще приключи. За момента е важно да се поддавате на нервната си превъзбуда, защото ще достигнете до вътрешна нестабилност, която ще бъде засилена от външни, неблагоприятни за вас фактори.
Изключително благоприятен момент на работното място. Помислете още веднъж преди да предприемете ход, който планирате отдавна. Ще имате шансове за в бъдеще, затова не избързвайте. Някои от вас харчат необмислено и е възможно скоро да съжаляват за това. Вслушайте се в съвета на свой близък. Отношението на колегите и деловите ви партньори може да е доста дистанцирано и странно. Не се опитвайте да разберете причините.
Стрелец
Обмисляйте добре решенията си и бъдете внимателни във всичко през днешния критичен и труден за всички ден. Събота е показателна с добрите възможности за професионална и материална реализация, но е налице и противоположно влияние, което ви действа демобилизиращо, и „подсказва” на мнозина от Стрелците, че биха могли да се възползват от хитрост, за да спечелят.
Не се изкушавайте! Бъдете умерени днес, защото са възможни неприятни изненади от висшестоящ човек. Вършете последователно работата си, за да сте безупречни при евентуални провокации. Приятно пътуване ще ви подейства добре и ще ви отърси от напрежението. Препятствията, на които се натъквате буквално ще ви провокират да „заобиколите“ правилата. Приемете го като вид изпитание и се придържайте към рамките на позволеното.

Козирог
Работете спокойно над текущите си задачи и защитавайте интересите си, но без да манипулирате околните. Натрупаната в общественото пространство негативна енергия, създава условия за избухването на конфликти, за които дори не са необходими конкретни поводи.
Пазете се от това масирано въздействие,и акцентирайте с усилията си върху градивните аспекти на професионалната си изразност. Актуални и с находчиви идеи, такива ще бъдете днес не само на работното място, но и по отношение на личните си дела. Усилията ви ще дадат резултат, ще подобрите финансите си, а с тях и други неща. Роднински претенции могат да ви по изнервят, но ще намерите решение и за тях. Обичайните занимания ще са много и ще ви отегчават. Почти непрекъснато ще ви се иска да ги изоставите за сметка на нещо по-интересно, което привлича вниманието ви.
Водолей
Всяко обвързване през днешния ден крие риск от емоционално и физическо натоварване. Водолеите разполагат със значително предимство за реализация на делови, лични, финансови или други цели, а сполуката ви ще зависи единствено от умението да се възползвате от шанса си.
За мнозина няма да е лесно да го сторят, защото трябва да преодолеят качествено гневните си импулси. Елегантно ще превърнете собствените си желания в такива на близките си, стига да не бъдете груби в отношенията си с тях. Добре е да осмислите претенциите си и да станете по-добри. Направите ли го, ще се радвате на подобрено финансово състояние, както и на други придобивки. Събитията ще са динамични и нееднозначни.
Риби
Приоритетите ви през днешния ден ще са най-често от сферата на финансите. Прилагането на хитрост при реализиране на целите е твърде характерно явление за представителите на Риби, но днес не бива да ползвате от познатите зи методи, защото вместо успех ще последва провал.
Много успех ще зарадва преговарящите и пътуващите с цел реализация на делови цели. Днешният ден ще ви бъде досаден, особено при изпълнението на професионалните ви задължение. Проблеми от финансов характер могат допълнително да влошат настроението ви. За щастие вашият любим човек ще ви окаже подкрепа в необходимия момент. Почти всеки разговор, проведен днес ще завършва или с разправия, или с разочарование.
/astrodata.bg

Публикувана на
14 Май 2022 година