Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Ти си българска злобарка!“

Напрежението в „Ергенът” ескалира до краен предел. По време на последния коктейл две от претендентките за сърцето на Виктор – Виктория и Александра, влязоха в тежък сблъсък, който завърши с разлято питие и сълзи.
Нещата започнаха да загрубяват, след като Александра обвини Виктория, че е голям егоист. В началото инфлуенсърката успяваше да сдържа нервите си, но после й падна пердето и започна да сипе обиди по адрес на съперничката си. А накрая съвсем й прикипя и я заля с питието си.
"Ти си българска злобарка. Чашата ми днес преля. Не съжалявам за постъпката си. Това трябваше да получи Александра”, категорична бе рускинята.
„Целех я в лицето, но пак не я уцелих”, призна по-късно със съжаление пред приятелките си Виктория.
По време на екшъна Виктор се бе усамотил с Дениз. Но когато срещата им приключи и той видя Александра да стои сама и мокра на дивана, веднага я попита какво се е случило. Тя обаче реши да не му казва нищо.
След това Виктор потърси обяснение от рускинята. Но тя започна да го напада с въпроси.
„Защо психопатите все още са тук? Ти за една психопатка ли искаш да се ожениш? Това, че е психопат, е ясно на всички, само не и на теб”, гневеше се тя.
Въпреки че не остана особено впечатлен от проведения разговор с рускинята, Виктор реши, че тя трябва да остане в предаването и й даде червена роза. Освен Виктория, с рози се сдобиха Дениз и Александра, а Деница си тръгна на крачка от финала. /блиц

Публикувана на
14 Май 2022 година