Новина от категория България
Архив на публикациите

Президентът заведе майка си на ресторант в Харманли

Президентът Румен Радев все по-често посещава самотно живеещата си майка в родното Славяново. Преди броени дни държавният глава отново бил на гости при пенсионерката Станка, като дори я завел на ресторант в близкия до селото град Харманли.
Радев и майка му отишли на обяд в култовото заведение „Приказките“, което е собственост на чалга императора Митко Пайнера от повече от 20 години. Във въпросната кръчма редовно участия имат всевъзможни фолкзвезди, а мястото се радва на голяма посещаемост от хората от околията. Визитата на президента в ресторанта не останала незабелязана от другите гости на заведението, които веднага пожелали да се снимат с него за спомен. Държавният глава не им отказал, а докато си правел фотосесия с тях, майка му търпеливо го изчакала пред входа на комплекса и разговаряла ведро с насъбралата се там тълпа. „В неговата компания изглеждаше видимо щастлива и горда. Той се отнася грижовно и внимателно към майка си, но всички бяхме учудени защо съпругата му отсъстваше от семейния обяд“, коментираха посетители на ресторанта.
За пореден път Десислава Радева отново не е придружила мъжа си на посещението му при неговата майка, което затвърждава упорития слух, носещ се от години, че между двете дами има напрежение и те не се спогаждат. Макар Станка Радева публично да не е коментирала отношенията си със своята снаха №2 нито през първия мандат, нито сега, Радев не е водил Десислава в родното си село. Освен това от две години насам пенсионерката борави свободно със смартфон и социални мрежи, но Деси не е в листата ѝ с приятели във фейсбук, за разлика от първата ѝ снаха и майка на двете деца на Радев – банкерката Гинка Кесякова. Очевидно пловдивчанката продължава да бъде на сърце на вече бившата си свекърва, докато Деси Радева не се радва на нейното благоразположение.
Вероятно и по тази причина овдовялата преди две години Станка не е пожелала да се премести да живее в София, а продължава да обитава селската къща в Славяново съвсем сама. /ретро

Публикувана на
14 Май 2022 година