Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

С какъв късмет сте родени

Късметът не е нещо, което можем да намерим отнякъде. Той е вроден и всеки от нас разполага с различни “дози” от него. Някои са истински късметлии, докато други винаги получават нещата по по-трудния начин. Открийте своята зодия и вижте с какъв късмет сте родени спрямо звездата, под която сте се родили.
Овен
Овните са управлявани от планетата Марс и за тях е характерно винаги да се впускат в битки. Тези битки обаче завършват с успех за вас. Късметът ви се отразява във вашата сила и мотивация.
Телец
Телците по-скоро са родени с дарбата да умеят да отвръщат на ударите. Научили сте се да оцелявате, въпреки изпитанията, които ежедневно ви чакат “зад ъгъла”.
Близнаци
Близнаците също не са от късметлиите. Постоянно се сблъсквате с перипетии и трудности, но с всички качества, които притежавате, почти не усещате липсата на късмет.
Рак
Раците са може би най-надарени с късмет. Родени сте под щастлива звезда и трябва да сте истински благодарни, тъй като те постоянно ви посочват правилния път.
Лъв
За вас късметът не е от никакво значение. Сами определяте правилата в живота си и сте скулптор на живота си. Вие определяте в каква насока да продължи животът ви.
Дева
Девите също не са от големите късметлии, но пък това си има своите ползи. Смята се, че са най-издръжливата зодия в зодиака и трудностите ви учат да покажете на света, че всичко се преодолява, а след това да помогнете на околните да го сторят и те.
Везни
Везните са управлявани от Венера, на което се дължи и оптимистичният им характер. Може би защото виждат света в розово, са склонни да преминават през всичко с лекота.
Скорпион
Въпреки че си падат повече песимисти, Скорпионите имат късмет. За да се активира той обаче е нужно малко усилие от тях самите, а след това могат да получат всичко, което пожелаят.
Стрелец
Истински щастливци са Стрелците. От всеки негатив винаги извличат само ползите за тях и предизвикателства почти не срещат.
Козирог
За вас е отредено да сте тези, които първи се сблъскват с предизвикателствата и неволите в живота, за да могат останалите да минат по утъпкан път. И все пак, колкото и страшно да звучи, преминавате през всичко с лекота.
Водолей
Водолеите са изтеглили определено най-късата клечка. С право твърдите, че съдбата не е на ваша страна, тъй като въобще не може да разчитате на късмет. Всичко трябва да преминавате с много усърдие и болка.
Риби
Рибите могат да се похвалят със завиден късмет, наследен от две планети. Истински щастливци! /Actualno.com

Публикувана на
14 Май 2022 година