Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

С какво ще ни изненада тази неделя

Видяна: 5920 пъти

Овен
Доверете се на творческите си усещания и следвайте вдъхновението си. Печелившите ви възможности са изразителни, а шансът за реализация на желани цели е стабилен и подчертава предимството ви в деловите среди.Добрите условия за сполучлива изява са налице.
Единственият негативен момент се свързва с гнева ви. Владейте го, за да не избухне остър скандал. Забавянето на конкретна задача, което се получи не по ваша вина ще бъде компенсирано от когото трябва. Професионални и лични промени ще ускорят делата ви, но не избързвайте с решенията си. Помислете преди да подпишете документи или да предприемете пътуване. С приятел или роднина ще предприемете съвместни действия. Комбинацията между логика и изобретателност ще се окаже изключително полезна.
Телец
Пълнолунието въздейства положително на творческото ви въображение, работата, настроението и връзките ви с околния свят. Ситуацията в деловите и обществените среди днес не е лоша за Телците, но се усеща негативното настроение на повечето от родените в зодията, което освен като недоволство, се схваща и като готовност за конфликти.
Отдалечете се от подобни намерения, защото избухне ли такъв ще загубите. Не стойте безучастни към проблемите на роднините си. Денят е подходящ за активни действия. По-малко говорете за намеренията си, повече работете. Разпиляването в много посоки няма да доведе до резултати. Предстои да се преборите с конкуренцията по конкретен повод и да получите очакваните финанси. Тонусът ви ще е леко занижен. Усетите ли пристъпи на бърза умора, задължително намалете темпото и си осигурете почивка, макар и кратка.
Близнаци
Проявеният ви стремеж към справедливост и духовна чистота ви помага да посрещнете спокойно предизвикателствата и новостите, които носи днешния ден. Каквото и количество да са благоприятните фактори за даден ден, Близнаците не са склонни да се облегнат на тях, а упорито работят за прокарването на собствените си идеи.
Тази решителност и непреклонност ще предизвика същото у вашите противници, а това ще предизвика ненужни сблъсъци. Ако се съобразите с намеренията на семейството за почивните дни, ще се радвате на добро настроение и споделени мисли. Заедно ще организирате посрещане на гости и други, развлекателни занимания, които ще подобрят атмосферата помежду ви. Запазете и време лично за себе си. Състоянието ви може да бъде описано само с две думи: енергичност и съобразителност.
Рак
Денят е благоприятен за занимания с домашни дела, но най-важно е да съхраните равновесието и спокойствието. Неделя е благоприятна от гледна точка на шанс за Раците, но междпланетните аспекти предупреждават – избягвайте конфликтите и се пазете от ударите на противниците си.
Денят ви носи сигурен успех и мнозина са в състояние да достигнат до значителен успех в деловите среди. По много от въпросите, стоящи пред вас предстои да правите промени, което не ви изпълва с оптимизъм. Доверете се на професионализма си и следвайте налагащите се тенденции в бизнеса. С гъвкав подход и находчиви решения ще оптимизирате работата си, а с нея и настроението си. Вниманието на партньора ви ще е добър стимул за вас. Ако не си поставяте твърде амбициозни цели, със сигурност ще ги реализирате.
Лъв
Деловата ви активност през днешния ден ще води до творчески и професионални реализации. Благоприятни условия за реализация на целите не липсват, но неделя ще е трудна и мъчителна защото общото настроение в сферите за лична изява е негативно, а в много случаи е и войнствено.
Ако успеете да укротите обстоятелствата, и да проявите активност, ситуацията ще се поправи. Раздавайки внимание, обич и разбиране ще се зареждате с вътрешна сила и благоразположение. Настроението ви ще е подходящо за привеждане в действие на добрите ви намерения. В този ред на мисли направете програмата си за другата седмица. Излет сред природата ще ви помогне да изчистите “регистрите” и поемете глътка свеж въздух. Не се учудвайте, ако ви обхване стабилен и непреодолим мързел.
Дева
С познатото темпо ще работите върху служебните си задачи и смело ще се ангажирате с нови отговорности, разчитайки на опита и информираността си. Напоследък проблемите на Девите се обаждат все по-често и предизвикват гнева на мнозина. Сега е добре да се овладеете. Денят е благоприятен и ще ви върви.
За някои днес е възможно здравословно неразположение, което засилва нестабилността. Мобилизирайте се. Ще го преодолеете! С близките си ще се включите в изпълнение на обща задача, която е от значение за семейния ви бюджет. В добро настроение, ще планувате бъдещите си начинания, част от които включват и пътувания. За други денят се свързва с известие, идващо по линия на международни участия, институции или за бизнеса.
Везни
Изпълнението на служебни задачи и уреждане на интересуващи ви въпроси ще поддържа духа ви в добра форма. Днес ще има върху Везните негативно и спиращо въздействие от страна на съдбовните фактори, но онези от зодията, които въпреки трудностите действат решително и са напористи, за реализацията си – ще осъществят намеренията си.
Обърнете внимание на позициите си и ги заздравете. Онези от вас, които си търсят работа ги очакват приятни изненади. Достатъчни реалисти сте за да не хвърчите по напразни обещания, а сами ще си организирате живота така, че да ви носи желаните придобивки. Необмислени авантюри могат да ви донесат материални затруднения. Помислете за физическата си форма, имате нужда от повече движение. Използвайте времето си наистина за отдих, при това активен.
.
Скорпион.
Присъствието на хора, от чиито възможности бихте се ползвали ви прави по-обнадеждени и помага да излезете по-бързо от депресията, която владее мнозина от вас през последно време. Лошият житейски цикъл за голяма част от Скорпионите завърши, и предстои почти двегодишен чудесен етап в развитието ви.
И днес ще е напрегнато, но ще успеете да осъществите планираното за деня. Постепенно, позициите ви ще се стабилизизират и укрепнат през следващите три месеца. Едно решение или избор, който ще е определящ за професионално развитие ще ви занимава днес. Условията за работа са благоприятни и не се съмнявайте в добрия изход. Дългите колебания няма да ви помогнат много. Може би някъде дълбоко в себе си вече сте решили и просто трябва да се вслушате във вътрешния си глас.
Стрелец
Ако търсите промяна ще я откриете в нови, желани и интересни неща, които ще направят деня ви по-приятен. Днес мнозина от Стрелците ще обмислят позициите си в личен или делови план, за да предприемат действия в съответното направление или сфера. При мнозина въпросът засяга интимните взаимоотношения. Вариантите са два.
Или сегашните ще укрепнат, или ще последва нова връзка. Постарайте се днес да свършите работата си без да оставяте нещо недовършено. Разчитайте предимно на себе си, особено когато става дума за важни въпроси. Обмислете добре предложението, което получавате и се посъветвайте и със своите близки. Привлечени сте от възможност, която ви гарантира добри финансови постъпления. Сега е момента да се възползвате. Съчетайте полезното с приятното. Ориентирайте се към някакво творческо занимание.

Козирог
Спокоен ден. Ако ви се искат романтични емоции, инициативата трябва да бъде ваша. Премислените ви действия ще ви срещнат с подходящите хора, от което ще последват полезни за общата ви работа развития.
Доста успешна неделя се характеризира с чудесни възможности за парични печалби, със силен шанс за поемане на допълнителни лични ангажименти, и ще радва мнозина с конкретна подкрепа от влиятелно място по важен за вас въпрос. Денят бележи началото на силна любовна връзка. Спокоен ден. Ако ви се искат романтични емоции, инициативата трябва да бъде ваша. В служебен план шансове за подем ще имате, ако засилите сътрудничеството си с представители на Овен и Лъв.
Водолей
Сдържаното ви поведение и смиреното его днес ще ви носят предимства в делата, а физическите натоварвания ще ви предпазят от стрес и депресия. Неделя предоставя на Водолеите чудесни възможности за финансови печалби, а онези, които предварително са изградили план за действията си, ще реализират целите си в пълнота.
Не влизайте в пререкания с околните, защото ще се изострят, и при мнозина със сигурност ще прераснат в кавги. Очаква ви изпълнен с доста натоварвания ден, който обаче няма да е лишен от приятни моменти, които ще ви помагат да си почивате. Хората, с които работите, ви разведряват и ви подтикват да гледате на нещата откъм смешната им страна. В семейството ви цари уют и топлина в отношенията, което ви кара да се чувствате чудесно. Оправдавате очакванията на близък човек.
Риби
Обмисляйте спокойно действията си и уважавайте мнението на хората сред обкръжението ви, като ги насърчите към инициативи. Ако се налага да решавате някакви въпроси, не го правете чрез саморазправа, защото ще последва тежък удар върху вас, независимо от сегашната развръзка на подобна ситуация.
Денят ви предоставя много добри възможности за печалби. Тежка борба за надмощие на сферите на бизнеса. Не позволявайте проблемите на околните да отнемат времето ви днес. Дайте преднина на собствените си изяви, като бъдете разумни и преценявате детайлно всеки ход. Със сигурност няма да се разочаровате от случващото се. На някои от вас ще им предложат съдружие, други ще влязат в нов дом. Противоречието между желанията и задълженията ви ще е доста остро.
/astrodata.bg

Публикувана на
15 Май 2022 година