Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Деян Донков затворен в хотелска стая

След провалената туристическа обиколка на Япония Деян Донков планира второ посещение. Звездата от „Калигула“ е твърдо решен да замине отново за Страната на изгряващото слънце и да посети всички места, които не успял. Актьорът се похвали, че има свой личен гид и се надява съвсем скоро да успее да организира следващото пътуване.
„Сестра ми живя четири-пет месеца в Япония. Планирам да замина с нея и тя да ми бъде личен гид“, споделя Динката след разочарованието от престоя си в Япония.
Актьорът бе поставен под карантина, след като на летището covid теста му се оказа положителен. Въпреки че Япония му е една от най-мечтаните дестинации, актьорът успява да разгледа нещо. След като престоя осем дни затворен в хотелска стая, Динката признава, че играл като озверял на сцената в ролята на Калигула. Актьорът намира време единствено за малко подаръци за Радина и децата. Споделя, че за средния си син Христо купува акордеон. На себе си също прави подарък- цугтромбон. За съжаление Донков не донася нещо типично японско като сувенир, но се зарича, че при следващото си посещение ще поправи това, писа „България Днес“.

Публикувана на
15 Май 2022 година