Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Омъжена мед. сестра се влюби в колежка

Омъжена жена от Великобритания се влюби в колежка, заведе я вкъщи и сега се радва на щастлива полиаморна връзка, пише Metro.
30-годишната медицинска сестра Меган Рипли се запознала с 22-годишната Луиз Джаксън на работа и двете бързо станали приятелки. Много скоро обаче Меган осъзнала, че изпитва романтични чувства към по-младата си колежка.

"Дори не знаех, че е възможно да си влюбен в двама души едновременно. Но когато срещнах Луиз, всичко се промени", споделя Меган.
Тя обаче решила да запази чувствата си в тайна от страх да не разруши приятелството им. Британката не знаела и как да съобщи за това, което изпитва, на съпруга си Шон и техния син.
Един ден тя поканила Луиз на гости, за да я запознае със съпруга си. Двамата веднага започнали да се разбират. Това накарало Меган да признае на съпруга си, че е влюбена в колежката си, а той в отговор й съобщил, че също изпитва симпатия към нея.
По-късно станало ясно, че Луиз също е харесала Шон и доволна от развоя на събитията, Меган й предложила да заживеят заедно.
"Никога не сме мислили, че ще въведем някого в нашата връзка. Но просто имаше смисъл с Луиз, така че бяхме много въодушевени, когато тя каза, че се изпитва същото", казва още 30-годишната британка.
Сега Джаксън прекарва една седмица в къщата на двойката и друга - в къщата на родителите си. А синът на семейство Рипли започнал да я нарича "мама".
Меган предполага, че съвсем скоро колежката й ще заживее за постоянно с нея и съпруга й. Тя признава още, че в началото е била против Луиз да има деца от съпруга й, но сега се успокоила и не смята да пречи на това.
"Получихме само положителни коментари. Хората се радват на нашето щастие. Страхотно е, защото Луиз има интереси, които не съвпадат с нашите, и обратното", казва Меган и добавя, че понякога в семейството им възниква ревност, но тримата се опитват да не довеждат ситуацията до конфликт и открито да говорят за чувствата си. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
15 Май 2022 година