Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Фуркан Андъч претърпя инцидент

Турският актьор Фуркан Андъч в момента работи по нов проект – поредицата "Черна дъска". По време на екшън сцените, той скъса менискуса на десния си крак и от Одрин, където се снима историята, беше преместен в Истанбул за операция.
Съветът на лекарите е да си вземе 10 дни почивка. Записите на сериала, в който участват още Мирай Данер и Дженгиз Бозкурт, са временно спрени.
Продуцентката Сюрея Яшар Йонер посети актьора и даде изявление пред пресата: "Нараняването на Фуркан Андъч притесни сериозно хората от целия ни екип, както и негови фенове. Надявам се скоро да се оправи и да се върне при нас и на снимачната площадка. Оправяй се бързо, Фуркан." Всички се надяват, че след почивката у дома, актьорът ще се върне възможно най-скоро, за да продължи със сериала.
Фуркан често споделя в интервюта, че иска да заснеме филм по собствен сценарии. Друга голяма негова страст е кулинарията и дори участва в кулинарно риалити. Определя се като позитивна, енергична и импулсивна личност. В свободното си време практикува тайландски бокс, а през лятото кара сърф. Обича да пътува и мечтае да посети Перу, Чили и Бразилия. /труд

Публикувана на
16 Май 2022 година