Новина от категория България
Архив на публикациите

„Г-да заможни, прекалено сте дребнички!“

Една от най-влиятелните групировки от фенове на ЦСКА използва профила си във „Фейсбук“, за да изрази недоволството си от работата на клубната управа, която според тях е носи вината за загубата от Левски с 0:1 на финала на купата на България.
„Така, господа "заможни" и успешни управленци, изглеждат характера, волята и желанието за победа. Неща, за които очевидно сте прекалено дребнички“, написаха от фракцията и показаха снимки от хореографията на феновете по време на дербито със „сините“.
Както е известно, след поражението във финала привържениците на ЦСКА първо нападнаха словесно футболистите на отбора, а след това изпочупиха част от стъклата на клубната администрация на стадион „Българска армия“.
Защитникът на ЦСКА Иван Турицов показа разочарованието си. Той отчете липсата на агресия и поиска да се извини на феновете.
„Нищо не се получи. Без точен удар не може да вкараш. Направихме фатална грешка, вкараха с малко късмет, но повече заслужаваха победата. Бяхме повече от ужасни“, започна Турицов. „Много съм разочарован. Не ми се говори. Не може във финал, пред 40 хиляди фена, да няма агресия. Не знам на какво да го отдам, наистина“. "Не знаехме явно срещу какво ще се сблъскаме. Явно не бяхме готови за мача. Опитахме се да спечелим, но не достатъчно. Пардю е работил на топ ниво, няма смисъл да се коментира дали той е правилният човек. Изключителен треньор". "Снощи не съм спал заради този мач. Зарядът беше огромен и от няколко дена е така. Не знам дали ще спя тази вечер". „Оказа влияние треньорската смяна, но ние сме професионалисти. Трябваше да го приемем и да се борим. Дано не се случва занапред. Не е това причината за загубата днес. Причината бяхме ние“. „Едно извинявай не стига пред феновете. Без титла сезонът е провал. Надявам се, че следващият сезон ще бъде по-сполучливо“, завърши бекът. /блиц

Публикувана на
16 Май 2022 година