Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Виктореееее, ако не избереш Алекс, лично ще дойда да се разправяме!“

Най-ухажваният тв ерген у нас - Виктор Стоянов, май си има сериозни главоболия заради предстоящия си избор на дама на сърцето си в риалити формата "Ергенът".
Колкото повече наближава големия финал на шоуто, толкова по-ожесточени стават словесните битки във виртуалното пространство, които нерядко и преминават границите на добрия тон.
Предположенията за евентуална победителка във формата валят едно след друго, като най-спряганите имена са Виктория Капитонова и Алекс Гърдева.
Изглежда обаче, че поне засега Виктор Стоянов е малко объркан заради поведението на момичетата, които явно са готови на всичко - и открито, и подмолно, за да завоюват вниманието и сърцето му.
Един въпрос предизвика главоболия за Виктор Стоянов в Инстаграм: "Александра, Дениз, Дениза, Виктория или Людмила?", попита невинно той, но последователите му буквално побесняха.
В коментарите често преобладава името на Александра, която е сочена за предпочитана победителка. Стига се даже до следното изказване: "Виктореееее, ако не избереш Алекс, лично ще дойда да се разправяме!", пише заплашително фенка на Стоянов, която е готова на всичко, ако победителката не е тази./show.blitz.bg

Публикувана на
16 Май 2022 година