Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Бившата на Орхан Мурад: И аз съм влюбена, живея с чужденец!

И аз съм влюбена, живея с чужденец, в момента съм в Германия. Орхан има пълното право да прави каквото реши и да се жени за когото реши. Той и преди правеше каквото си иска, но сега поне има правото да гo прави.”

Това каза пред „България Днес“ бившата съпруга на Орхан Мурад - Шенай, която повече от година вече живее в Германия, а децата идват и я навестяват. „Те и двете се радват за мен, защото знаят през годините какви неща изтърпях. Най-сетне си намерих човек, чужденец е, но не искам да говоря, за да не ми е уроки. Ново и щастливо ми е“, казва Шенай.

Бившата на Орхан Мурад си е намерила и работа в Германия, а Сузанита я навестява често. „Не искам да знам за баща ми. Не искам да го виждам, не е никакъв татко“, сподели от името на дъщеря си Сузанита Шенай. „Ето, разбирате как стоят нещата. Ако само аз бях причинатаза краха на нашия брак, поне Орхан да беше добър баща, а то и това не е. Въобще не контактува с никое от двете деца. Честно казано, той има две лица - едното е за пред медиите, а другото - вкъщи. Там си избива комплексите. Но да е здрав, това му пожелавам и друго не ме интересува“, казва Шенай.

Само преди ден Орхан Мурад се ожени отново. Фолкпевецът взе КамелияДобрева на скромна церемония, похвали се самият той за щастливото събитие. За по-малко от 24 часа публикацията им събра хиляди лайкове и стотици честитки. На описанието Мурад споделя, че се чувства щастлив. От снимките се вижда, че булката е по-млада от него.
От страницата си в мрежата пък Шенай помоли приятелите си да й пожелаят късмет в новото начинание и новия живот, който започва да води. Почитателите й, които драстично се увеличиха, след като се раздели гръмко с Орхан, й пожелават успех, а Шенай реши отново да си върне българското име и вече се казва Вероника Кузева.

Публикувана на
16 Май 2022 година