Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Тези жени ще ви съблазнят и ще ви изхвърлят

Любовта е страхотна емоция, когато има чувства и от двете страни. Някои хора обаче предпочитат да разиграват романтични сценарии, без да имат намерение да продължат нататък.
Жените, които правят това, се наричат "фатални". Те ще разбият сърцето ви на хиляди парченца и ще ви накарат да се чудите къде сте сбъркали, за да се стигне до там. Истината е, че те просто не са имали по-сериозни намерения към вас.
Ще ви запознаем с най-изкусителните жени от които трябва да се пазите. Те се отличават по слънцето в зодиака си.
Овен
Представителките на зодия овен са сериозни дами. Точно защото са такива, те няма да допуснат да си играете с тях и по-скоро те биха си поиграли с вас, но без да влагат емоция. Страстта, която притежават, ще ви накара да си мислите, че имат чувства към вас, но не се лъжете. Жената овен е ловец. Тя се амбицира, когато нещо й се стори невъзможно за постигане, след това го постига и го оставя.
Рак
Изкусителни, сладки и невинни. На пръв поглед жената рак не е фаталистка. Тя е добра, смирена, покорна, много страстна и любвеобилна. Обаче бързо й писва. И няма толеранс към глупости. Така че ако не харесва едно единствено качество у вас, жената рак ще продължи по пътя си без да й пука особено какво сте преживели заедно. Тя има една единствена цел и това е здраво и щастливо семейство. Но докато го постигне, защо да не си поиграе с някого за загрявка?
Скорпион
Не само, че ще ви оплете в мрежите си, но ще го направи по най-токсичния начин. Тези жени са истински енергийни вампири. Поянкога даже самите мъже искат да се откажат от тях, но огнената страст, която излъчват прави нещата много по-трудни. Жените скорпиони ще си поиграят с вас, ще ви покажат върховни техники в леглото и ще ви зарежат да си мечтаете за повторение. Но за тях вече няма да сте интересна плячка. Жената скорпион е покорна, когато е влюбена, а това, както се досещате... не е никак лесно. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
18 Май 2022 година