Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

5 модерни модела бански, които ще ви направят по-стройни

Сред най-модерните модели бански костюми за 2022 г. ще откриете идеални кройки за онези от вас, които изобщо не се чувстват готови да се съблекат на плажа. Тези хармонизиращи фигурата модели са невероятно секси и практични. Те ще ви помагат да акцентирате върху силните страни на тялото си и да скриете критичните. Ето 5 модела бански, които ще ви направят по-стройни:
1. Бикини с висока талия за смаляване на ханша
Сред банските, които покриват корема, най-модерният модел за 2022 е бикините с висока талия. Този банскище ви превръща в дива, засилвайки естествените извивки, без да ги утежнява. А кройката с висока талия е чудотворна, за да накара някои досадни несъвършенства да изчезнат.
2. Цял бански в черен цвят за хармонична фигура
Черният цял бански е страхотна класика за лятото и няма как да липсва в гардероба ви. Каквато и да е вашата фигура, той ви позволява я да хармонизирате на 360°. Разкриваме една тайна: сред целите бански костюми, които издължават и правят фигурата по стройна, тотално черният е най-чудотворният.
3. Бански с волани, които крият критични точки
Костюмите с волани са идеалната стратегия за отслабване на фигурата и скриване на критични точки. Пеплумите покриват корема и издължават краката - просто се съсредоточете върху модели с висока талия, едно рамо или ретро модели бандо.
4. Бански, които прикриват корема благодарение на щампи
Принтовете са идеалните съюзници за хармонизиране на фигурата. Изберете бански костюми от една част с вертикални ивици, за да подчертаете ефекта, или върху бикини с цветя или животински принт и висока талия.
5. Изрязани бански, които подчертават силните страни на фигурата
Понякога за постигане на целта е достатъчно да се отклони вниманието. И каква по-добра идея от това да подчертаем силните си страни? За да постигнете целта, ви трябват само бански костюми от една част с дълбокото V-образно деколте или стратегически изрязани модели в областта на гърдите и талията (възли и панделките подчертават ефекта на отслабване).
rozali.com

Публикувана на
09 Юни 2022 година