Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Съветите на Ванга за привличане на пари

Ванга е била не само гадателка. Прочутата пророчица е притежавала и познания в областта на биоенергетиката. И приживе е помогнала на много хора да привлекат успеха и парите в живота си.
Простите ѝ упражнения съществено ще повишат късмета ви на работното място и в бизнеса, както и ще привлекат парите като с магнит. Освен това чудесно се допълват едно друго.
Упражнение №1
Прави се всеки път, когато се приближите до огледало.
Огледалото е магически предмет, който излъчва мощни енергийни потоци. Ванга съветва пред него да не се казват лоши неща, да не се пожелава зло на никого и да не се изричат имена и клетви.
Всеки път, когато се погледнете в огледалото, се опитайте да направите следното: поемете дълбоко въздух и издишайте бавно. Успокойте се.
Погледнете се в очите, след това ги затворете и кажете: Вселено, обръщам се към теб. Надари ме с талант, съхрани и увеличи късмета ми. Помогни ми да успея в делата си, защото го заслужавам.
Упражнение №2
Изберете си монета която да ви бъде талисман. Желателно е тя да е необичайна, с някакъв отличителен знак. Трябва да я носите непрекъснато със себе си в портфейла или в джоба си.
Всяка вечер преди лягане я стиснете в дланта си и кажете: Няма по-силен талисман на света. Той ми помага да постигна целите си без измама. Аз си почивам, а той продължава да работи. В понеделник, вторник и дори в събота.
На сутринта, веднага щом отворите очи, вземете талисмана в ръцете, а след това кажете: Дай ми пари, дай ми сила, за да избегна финансови сътресения.
С всеки изминал ден талисманът ще става по-силен и по-силен.
Упражнение №3
Третото упражнение от Ванга помага за бързото постигане на всякакви житейски цели, включително и финансови.
Ако имате някакво желание, вземете малко листче и го запишете върху него. След това запалете църковна свещ, приближете листчето до огъня и го запалете.
В момента, в който то започне да гори, кажете: Каквото си пожелая, нека се сбъдне. Каквото искам, нека се случи. Душата ми ще се изпълни с щастие. Всичко, което искам, ще се случи скоро.
Изричайте думите докато хартията изгори. След това издухайте пепелта и кажете: Да бъде!

Публикувана на
15 Юни 2022 година