Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Изберете врата и разберете каква е най-голямата пречка в живота ви

Хората имат различни желания, цели и мечти. Колко от нас обаче действат в посока на сбъдването им? Изберете врата и разберете какво ви спира да предприемете действия в живота си.
Вратата символично представлява преминаването от един свят в друг, от познатото към непознатото. Вратата може да означава и преход към нови знания, нов етап от живота. Изберете една от четирите възможни врати и научете какво ви пречи да действате така, както би ви се искало наистина. Какво ви стопира и не ви позволява да вървите уверено напред към своите мечти и цели?
Червената врата
Винаги, когато искате да направите нещо ново в живота си, страхът от провал ви блокира. Страхувате се, че няма да постигнете целите си, не се чувствате достатъчно готови за промяна или просто нямате смелостта да напуснете зоната си на комфорт. Въпреки това понякога е необходимо да се изправите пред тези свои страхове, ако искате да успеете.
Кафявата врата
Това, което ви спира да действате, е мнението на околните. Изборите ви често зависят от това какво мислят другите хора до такава степен, че предпочитате да се откажете от най-големите си желания. Не искате да влизате в конфликт с близките си и правите голяма жертва. Опитвайте се от време на време да следвате инстинктите си, независимо какво казват другите.
Зелената врата
Вие сте нетърпеливи за промяна, но ежедневието е това, което ви пречи да направите първата крачка. Бихте искали да тръгнете по нови пътища и да изживеете нови приключения, но не можете да го направите, защото сякаш сте „хванати“ в капан от навиците си. Защо не започнете с някои малки, но трайни промени? Направете приоритет своите цели и постепенно правете място за тях.
Синята врата
Вашата изключителна чувствителност ви пречи да предприемете каквото и да е действие, което ще доведе до промяна. Освен това страхът от ситуации и хора, които могат да ви наранят, ви кара да се чувствате некомфортно и сякаш ви парализира. Поради тази причина предпочитате да не действате изобщо. Имате нужда от повече смелост, за да преминете през това, ако искате да промените живота си.

Публикувана на
16 Юни 2022 година