Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква този четвъртък

Видяна: 6540 пъти

Овен
Общото влияние в социален план не е благоприятно, но този неудобен недостатък ще бъде напълно компенсиран от мощния късмет, с който разполагате.
В тази връзка може да се говори за подкрепа от високостояща личности за последвалия значителен успех в осъществяване на целите. Финансовите дела ще потръгнат, стига да проявите повече находчивост и потърсите по-елегантни решения за тях. Ако се освободите от излишния си товар, като го разпределите върху сътрудниците си, ще станете по-приветливи и успешни. В спокойна обстановка проблемите се решават навреме. Събитията ще са разнообразни.
Телец
Засилената нервност на Телците днес е плод на проблемите, с които напоследък мнозина се сблъскват, както и на допускането, че неуспехът може да ги посети и днес. Ако действително мислите така – грешите. Четвъртък ще ви зарадва с пълна реализация на целите чрез нечия подкрепа.
Доста енергични сте и изглежда ще свършите много работа днес. Действате непоколебимо и една по една отхвърляте задачите, които стоят пред вас. Не се ангажирайте с неща, които не са ви интересни или просто ви отегчават, за да бъдете в услуга на някого. Направете нещо единствено за себе си и ще се почувствате много добре. Насочете вниманието си предимно към текущата работа, която би подпомогнала изпълнението на новите ви проекти.
Близнаци
Повишената нервност е характерна днес и за Близнаците, но в интерес на истината при вас тя почти винаги е такава. Тази вътрешна настройка няма нищо общо с плодотворното развитие на събитията през деня.
Ще има някои напрегнати моменти, но в сравнение с успеха ви те бледнеят. Ще станете съпричастни на чуждите проблеми и ще им посветите голяма част от времето си днес. Не пренебрегвайте задачите си, особено онези, които са със срок днес. Неотложни решения ще ви подтикнат към адекватни и бързи реакции. За много от вас денят се свързва и със спонсорство и реализирани финансови сделки. Възможностите и пречките ще са взаимосвързани, което означава, че преодоляването на препятствията ще разкрие пред вас нови възможности.
Рак
Коварство и злодеяния от страна на околните в службата или в деловите среди ще причинят затруднения за Раците, а успехът в опитите ви за отстраняването им не е сигурен. Съюзът с някого за реализация на целите е крачка в правилната посока, но и тук ще възникнат трудности и разногласия.
Денят ви ще е наситен на емоции и доброто ви настроението ще доминира над всичко останало. Едно предложение ще ви впечатли и едва ли ще отхвърлите добрата възможност, която ви се предлага. Активността ви ще е провокирана и от желанието ви час по-скоро да видите осъществени намеренията си. Обстановката ще е динамична, променлива и, ако се натъкнете на някакви проблеми, бъдете готови да направите бърз анализ на фактите.
Лъв
Четвъртък е надежден и предоставя добри условия за материална реализация в службата или в бизнеса, но предупреждава да действате толерантно. В противен случай вероятността за разминаване с очакванията е значителна. По принцип днес агресивността е нежелана, защото е вредителна.
Атмосферата, която създавате около себе си е приятна и не натоварваща. С лекота ще се справите с проблем на работното място, за което всички ще ви бъдат признателни. Не поставяйте под въпрос факт, в който вече сте сигурни. Полезен разговор с по-висше стоящи ще подобри самочувствието ви и ще направи бъдещето да ви изглежда по-ведро. Тонусът ви ще е леко занижен и дейности, с които обичайно се справяте без никакви усилия, този път ще ви затруднят.
Дева
Успехът е с вас в четвъртък, но едва ли преобладаващото мнозинство от Девите ще останат доволни от развитието на деня, който ще е много нервен и ще ги сблъска с коварни човеци.
Добрите постижения не биха могли да се отрекат, но ще ги постигнете в условията на силни нерви. Ще получите удовлетворение от себе си, ако успеете да свършите всичко, което сте запланували днес. Доверете се на интуицията си и на собствените си сили. Сами ще се справите, не търсете ничие одобрение. Романтични мисли ще събуждат у вас желания и ще подхранват мечтите ви. Можете да ги осъществите, ако поискате. Вашите умения не са като тези на хората, с които работите.
Везни
Не особено приятен поради здравословни проблеми за не малко Везни, четвъртък ще ви компенсира чрез реализацията на желани делови цели, освен че ще ви изпълни с ярки надежди за осъществяването на ползотворни промени, които отдавна очаквате. Ще успеете да материализирате идея.
Ще се съобразите с обстоятелствата и ще действате съобразно тях, като не пренебрегвате и важните си задачи. Покана за пътуване или друга интересна оферта към вас или вие ще отправите към някого, но във всички случаи ще останете доволни от избора си. Интимният ви партньор ще ви изненада приятно. Мислите ви ще витаят буквално в облаците. Ще ви е трудно да отделите важното от маловажното и действията ви ще са доста хаотични.

Скорпион
Дразненията и неприятностите при Скорпионите ще са във връзка с работата. Владейте се особено при провеждане на контакти в обществените среди. Секторът, в който действате носи много напрежение, а денят е начало на нов едномесечен етап в реализацията ви, който ще е напрегнат.
Със силното си присъствието до вас някой ще ви мотивира да работите усърдно, за да покажете най-доброто от себе си. Общите ви интереси и разбирания по много въпроси подсилват връзката ви. Приповдигнатото ви настроение и умения ще ви помогнат в ситуация, в която другите ще са объркани и в това е вашия шанс. Ако конкретна дейност или задача не ви се получат, променете метода. Преди да започнете, потърсете сведения за най-новите практики във вашата област.

Стрелец
Комбинативни в мисъл и действие, Стрелците ще са успешни в реализирането на делата и целите си. Явяват се някои несъответствия, но ако сте и по-напористи, нищо не може да ви отдалечи от сполуката. Блокирайте емоционалната си настройка, и ще осъществите материалните си цели.
През този ден с лекота ще преодолявате пречки, които дълго време са ви притеснявали. Изяснявате си доста неща и това много ще ви помогне да предприемете сериозни и целенасочени стъпки към осъществяването на професионални планове. Въздържайте се обаче от необмислени коментари и ще си спестите неприятности. Предстои ви сериозен разговор с бизнес партньор. Действайте самостоятелно, вярвайте на опита си, а не на чужди съвети.

Козирог
За Козирозите се очертават някои домашни неприятности, но не е трудно да потиснете неприятното си усещане,и да се ориентирате към реализиране на личните или деловите си намерения. Успехът за осъществяване на финансови намерения и контакт в обществото ще бъде пълен.
Ако сте искрени и добронамерени в общуването с околните, не се тревожете за работата си. Ще се справите и с най-трудните въпроси, на помощ ще привличате добрите сили и заедно ще успявате. Професионални интереси ще ви подтикнат към действия, имащи отношение към финансите ви. Късметът ще бъде с вас. Разговор с близък приятел или колега ще ви накара да се размислите над отношенията ви и по-точно за степента на доверие помежду ви.

Водолей
В пистата на победителите са заели подобаващо място и Водолеите днес, но мнозина от зодията демонстрират нестабилност поради лошо здраве или ярко дразнение.
Не овладеете ли проблемите, денят ще е мъчителен, особено ако предстои провеждането на делови или други преговори. Неочаквани събития ще ви поставят в центъра на хорското внимание. Не се тревожете, всичко е за добро. Ще получите неочаквано признание, а професионалните ви изяви ще ви навлекат допълнителни доходи. Споделете успеха с близките си. Като че ли напоследък ги пренебрегвате.
Риби
Силната нервност, обхванала Рибите днес е преодолима, ако приложите волята си. Дори е препоръчително да се овладеете, защото денят предоставя добри условия за успех чрез подкрепата на влиятелни личности или на хора от приятелския кръг.
В службата не е изключена появата на проблеми. Желанието ви към развлечения е голямо, но днес едва ли ще ви се отдаде възможност да го удовлетворите. Липсата на желание за работа няма да ви пречи, ако се занимавате спокойно със задачите си. Опитвайте се да владеете емоциите си, в противен случай рискувате да създадете сериозни конфликти. Отношенията между шефовете и сътрудниците ви ще са доста напрегнати. Наблюдавайте действията им внимателно и бъдете готови да се намесите, ако се налага.
astrodata.bg

Публикувана на
16 Юни 2022 година