Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Секс на плажа – по-добре не!

Много бебета биват заченати през лятото – сезонът на почивките, когато ограниченията падат. Ако обичате да се забавлявате и експериментирате във връзката, сигурно вече сте от онези, които са правили секс на плажа. А бихте ли повторили? За някои звучи интригуващо, но нека да си го кажем честно – изживяването не е кой знае какво, нищо, че във филмите е „уау“.

Сексът на плажа може да разчупи отношенията между двама души, но и да донесе противоречия. Притеснението от това, че някой може да ви гледа, пясъкът, който е навсякъде, острите миди и неудобната поза, ще помрачат и най-романтичните представи. Тогава защо да си го причинявате?
Ето няколко причини да не правите секс на плажа:
Досадно чакане

Малцина са онези, които ще се престрашат да правят секс на плажа, при това на дневна светлина. В повечето случаи жените са онези, които имат угризения за това дали няма да има някой, който да ги наблюдава отстрани, да ги прекъсне в сублимния момент или не дай си боже да ги снима с мобилния телефон. Ето защо, дори и да се съгласят за подобно предизвикателство, те предпочитат да падне нощта. Тъмнината ги предразполага повече.
Този гаден пясък
Друго си е комфортът на леглото в хотелската стая и чистите чаршафи. Ако сте леко пийнали и решите да се съблечете голи, ентусиазмът ви може да отмине, когато кожата ви попадне в контакт с песъчинките и мидите сред тях. Поради невнимание може да се порежете или ожулите, да не говорим колко мръсотии има на плажа.
Насекоми и други животни
Вече може да сте се абстрахирали от това, че сте до морето и го правите на обществено място, да сте се отпуснали малко, но дребните насекоми, които кръжат наоколо, ще ви съсипят момента. Колкото и да се опитвате да не им обръщате внимание, мислите ви ще са насочени към тях и рискувате да не се представите задоволително.
Трудно е с позите
По-предвидливите може да са си взели поне кърпа, която да използват за по-голямо удобство. Въпреки това, може да се каже, че не може да пробвате кой знае какви пози, особено ако бързате и не искате никой да ви види. Просто самата обстановка не предразполага да сменяте позите.
Риск от инфекции
Всички знаем, че в последно време все повече хора си изхвърлят боклуците на плажа. Да не говорим, че някои си вършат нуждите в пясъка. В него има хиляди микроби, които лесно могат да попаднат по гениталиите ви и да ви донесат неприятни инфекции.
Напрежение
Колкото и да искате разнообразие, едва ли ще можете да се отпуснете на 100% и да забравите, че се намирате на плажа. Е, има и такива, на които не им пука, че някой може да ги види или ще пипнат някоя бактерия. Те се радват на момента, но броят им едва ли е голям.
Все пак, ако сте решили поне един път да го направите на плажа, обсъдете с половинката предимствата и негативите и се подгответе предварително, за да се чувствате по-добре.

Публикувана на
17 Юни 2022 година