Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите в събота

Видяна: 6840 пъти

Овен
Днес хората с комплекси съвсем ще „оплетат конците”, ще излъжат за едно, за да оправят друго и още повече ще нагазят в проблемите. Нищо да не се споделя. Не се обвързвайте и не подписвайте нови договори. Всичко, което ви кажат ще съдържа по-голяма доза лъжа и манипулативност, а истината ще е скрита между редовете. Останете където сте. Не правете предложения и не се женете точно днес. На 18-и не влизайте в социалните мрежи. Телец
Тежък и рисков ден, залагат се капани за наивници, но и хитреците може да бъдат изиграни. Не сключвайте нови договори и се пазете от всякакъв тип обвързване. Родените в третата декада ще пострадат и от приятелски действия. Не давайте и не взимайте заеми. Не е ден за пътуване, особено с неизправни возила и в рискови компании. Постойте край огън. И сделките да са на светло. На 18-и не позволявайте намеси и не се обвързвайте по никакъв начин. Движат ви комплекси, някой ще се възползва.
Близнаци
Днес лесно може да накарате хора без самочувствие да работят за вашия интерес. Ден на комплексарите, но такива хора може да бъдат и много опасни, ако ги настъпиш прекалено. По възможност работете сами, не се доверявайте на всеки и пристъпете с резерви към предложения от непознати. Ако може помогнете на някого, но без да афиширате и привличате вниманието на околните. На 18-и доминирате, но в доста посоки действате задкулисно и манипулирате другите.
Рак
Ден на лъжи и измами, но и на подкрепа в труден момент. Ще прокарате ясна граница между хората, на които може да разчитате и да се опрете и тези, които тотално ви лъжат и използват. Не винаги може да дадеш прошка. Случващото се в този ден може да препълни чашата на търпението и да доведе до раздели и приключвания в работи, дейности и лични връзки. Не се продоверявайте. 18-и е денят на нравствената чистота, не всеки ще следва нейните закони.
Лъв
Ден на мрежата, лесно се оплитаме в лъжи и завоалирани действия. Проблемите ще са повече за родените около 10-15 август. Очертават се неприятности с родители и деца. Лъсват едиповите комплекси, трудно се надвиват страховете от детството. Приятелските връзки зациклят. Денят не е благоприятен за запознанства, годежи и сключване на брак. Не се обвързвайте с никого. 19-и залага капани на всяка крачка. Ще влезете и в двете роли, ще бъдете и ловцът, и плячката, но на различни места.
Дева
Днес може да попаднете в клопка, подведени от нечии желания или изисквания. Склонни сте да изоставите собствените си цели и намерения под въздействие на странични хора и фактори. Грешите, ако се осланяте на нечия добра воля. Застраховайте се, сложете бариери в отношенията с тези, които и друг път са ви подвеждали. Работете сами, не взимайте и не давайте заеми и съвети. На 18-и имате много посоки на избор, но ще успеете само в тези, в които следвате себе си, а не целите и съветите на другите.
Везни
Днес сме разделени на комплексари и мошеници, които ще се възползват от подобно поведение. Не знаете на кого и при какви обстоятелства ще попаднете. Не рискувайте, особено в големи и важни начинания. Подвеждат ви с усмивки и обещания, но това ще е само параван, зад който стои желанието да ви ограбят чувствено и материално. Не вярвайте на усмивки и сълзи. На 18-и не се обвързвайте, ограничете контактите.
Скорпион
Ден на кармични срещи с тези, на които имате нещо да давате от този или от минал живот. Може да се почувствате ограбени и ощетени, но това е ден за разплащане на старите сметки, в които вероятно сте играли нечестна и неспортсменска игра. Хората, които ще ви създадат проблем са точно тези, на които вие сте създавали проблеми. Нещата се връщат на местата си и в любовта. 18-и е ден на голямата ви лична издънка. Влизате в ролята на хитрата сврака, която влиза с двата крака в капана.
Стрелец
Ден на паяка, но и на човека паяк, който ще ви помогне в критичен момент. Сами може да влезете в подобна роля и да подкрепите действията на свои и чужди. Изкушенията са на всяка крачка, особено ако се върнете към старите пороци. В следващите два дни ще си имате грижи и неприятности. Не прекалявайте с пиенето и стимулантите. Постойте край огън, прочистете мислите, не се обвързвайте. На 18-и работете самостоятелно и ще имате ползи.
Козирог
На 18-и някой ще опита да ви притиска. Не планирайте важни мероприятия за този ден. Старайте се да не допускате намеси и да не обвързвате плановете си с хора, които могат да ги провалят. Не се доверявайте на непознати, проверете всичко, което ви казват или предлагат по странични канали. Комплексарите ще загубят в този ден, в който трябва да покажеш сила и присъствие на духа, да не си притеснен и раболепен.
Водолей
Родените около 15 февруари днес се пекат на бавен огън. Луна и Сатурн са в съвпад със Слънцето ви и в квадратура с Уран от Телец. Това, на което му е дошло времето ще се развали и провали, ще изисква бързата ви реакция и ще изпразва банковата ви сметка. Не теглете кредити и не се обвързвайте, независимо изгодните предложения. Загубеното трудно ще възстановите. 18-и идва с грижи, които хващат за гърлото, нараняват сърцето и изпразват джоба.
Риби
Ден със сатанинско излъчване. Тенденцията е към лъжи, измами, подвеждане и използване. Порокът е разтворил мрежите си и чака лековерни риби. Точно днес не опитвайте от забранените плодове. Дълго може да бъдете привлечени и от неравностойни любовни връзки, в които ще сте донорът. Денят се свързва с нравствената чистота. Обмислете постъпките си, постойте край огън. На 18-и лесно ни въздействат и манипулират хора от които имаме страх или изпитваме притеснение.

Публикувана на
18 Юни 2022 година