Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише неделя

Видяна: 9280 пъти

Овен
Днес постигате важна цел, привличате симпатизанти и последователи и се издигате на по-висока степен в общуването и в средата си. Не напрягайте очите, следете кръвното. Лесно може да се изтощите и да загубите енергия. Влизате и в преразход на средства, но всичко ще бъде едно добро вложение за бъдещето. Тази вечер си поръчайте сън, който да ви даде нужните отговори.
Телец
Днес всяка цел е достижима, стига да не се разсейваш, да си стриктен и подреден. Всяко отклонение или съмнение ще ви стопира и пречи да изпълните една важна своя мисия. Не се отмятайте от дадените обещания. Енергетиката на този ден позволява да постигнем максимума и да вземем важни решения за бъдещето си. Проведете прочистваща диета, прочистете и личните връзки.
Близнаци
Родените в първата декада изпускат от погледа си целта и може да загубят една почти уговорена сделка. Бъдете максимално концентрирани в посока на личния си интерес. Не гонете дивото, за да не изпуснете питомното и това което са ви обещали или вече сте се договорили за него. Днес е опасно да стъпваш извън утъпканите пътеки. Не се знае на кого и какво може да налетиш.
Рак
Днес и утре владеете положението. Може да очаквате придобивки и допълнителни екстри в работата и в личния живот. Тази вечер хората на изкуството ще дочакат и своята муза. Ще получите лично откровение за посоката, която трябва да следвате. Концентрирайте се и може да постигнете много. Вечерта преди да заспите си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите си.
Лъв
Луната навлиза в Риби и много неща в живота ви ще тръгнат като по вода. Изскването е да не губите самоконтрол, да се фиксирате върху най-важната си задача за деня и чак когато я приключите, тогава да започнете нещо друго. Дистанцирайте се от тези, които непрекъсното ви прекъсват и разсейват. Не напрягайте очите, следете кръвното. Днес лесно се отдава енергия.
Дева
Днес и утре Луната е в знака на опозицията ви Рибите в конфликт с Меркурий от Близнаци. Не започвайте нов бизнес и не отваряйте точно в тези дни новото си заведение. Може да обслужвате чужди интереси. Някой ще източва сметката ви и ще взима максимален процент от изкараното от вас. Днес сте под властта на фикс идеи, които тотално ще променят работата и начина ви на живот.
Везни
Денят изисква максимално съсредоточаване над деловите задачи, които движите. Всеки поглед встрани ще ви разсейва, ще изпускате от внимание важни събития и фактори и ще загубите, дори и там, където печалбата ви е почти сигурна. Увеличете самоконтрола, постарйте се до края на деня да сте сключили важните договори и да сте си осигурили нужната стабилност. Идват два натоварващи дни.
Скорпион
Днес и утре Луната от Риби ще ви зарежда емоционално и ще вади на показ артистичните ви и творчески способности. Патентовайте нещата, които ще ви хрумнат. Личната ви муза може да ви посети и да ви посочи пътя, по който да вървите. Тази вечер преди заспиване се съсредоточете над проблемите и си поръчайте сън, който да ви даде решението сутринта. Записвайте си хрумванията.
Стрелец
Днес пътят ви е като бягане с препятствия. Не се отказвайте от намеренията си независимо условностите, които трябва да преодолеете. Не напрягайте очите и следете кръвното. Родените в първата декада може да имат и здравословни проблеми, ако прекалят в една или в друга посока. Днес лесно се отдава енергия. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят и няма да помогнат.
Козирог
Ден на голямо натоварване, но във всичко ще има смисъл и ще се види ползата в бъдеще. Опитайте пак, ако някъде получите откази, сменете подхода и следващия път ще ви се получи. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяка бариера. Преградите са само в ума ни. Вечерта е заредена с творческо вдъхновение. Поръчайте си сън-прогноза и утре ще се събудите с решението на въпроса.
Водолей
Днес за вас няма невъзможни неща или незначителни такава. Близо сте до важна цел. концентрирайте се максимално и ще постигнете завидни резултати. Случващото се днес ще ви помогне да се издигнете на по-високи позиции в бизнеса, в работата и в живота, ще ви даде стимул за бъдещето и едно по духовно разбиране за света и личните ви нужди. Вечерта си поръчайте сън.
Риби
Днес с лекота се преодоляват прегради. Излизате от ограниченията, постигате целта. Луната навлиза в Риби и утре ще бъде в съвпад с Нептун. Предстоят ви часове на вдъхновение и усещане за правилния избор. Хората на изкуството създават своя шедьовър или го показват пред публика. Издигате се до високи нива в материален и духовен план. Съсредоточете се върху най-важното.
telegraph.bg

Публикувана на
19 Юни 2022 година