Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Халит Ергенч стана дебеланко

52-годишният актьор Халит Ергенч и съпругата му Бергюзар Корел, заедно с децата си, се преместиха в Лондон в началото на годината. Те се сдобиха с луксозно жилище в елитен район. Къщата им разполага с няколко стаи и голям хол с камина.
Съпрузите се радват на живота и не забравят да отделят време един на друг, въпреки децата. Звездите от сериала „Ти си моята родина“ отглеждат трима наследници: синовете Али (2010) и Хан (2020), както и дъщеря Лейла (2021), която все още не е на годинка.
По време на престоя си в Лондон, актьорът качи доста килограми. Разбира се, внимателните фенове на звездата от "Великолепния век" също забелязаха това. Съпругата на Халит, Бергюзар Корел, сподели лично видео в блога си, където лежат на дивана и гледат телевизия. Именно във видеото почитателите видяха изпъкналия корем на актьора, изненадани от промените във външния му вид, не към по-добро.
Феновете отбелязват, че Султан Сюлейман от "Великолепния век" изобщо не е същият. „Остарява, отвъртял е коремче“, „Султан Сюлейман беше красавец, без корем!“, „Бергюзар сякаш реши да изплаши феновете на Сюлейман“, „Запуснал се е , надебелял“ – възмущават се последователите на турската звезда.труд

Публикувана на
19 Юни 2022 година