Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни се случи в първия ден на новата седмица

Видяна: 8580 пъти

Овен
Вдъхновен ден. Пътувайте, уредете си срещи на място, направете резервации, планирайте публични изяви. Днес хората на изкуството ще създадат своя шедьовър. Може да срещнете бъдещ спонсор. Оглеждайте се, човек важен за бдещето ви върви до вас. За утре планирайте срещи с шефове и адвокати. Някой ще вземе присърце личните ви проблеми, ще ви подкрепи и окаже голяма услуга.
Телец
Един вдъхновен и творчески ден. Родените около 10-15 май са в най-силната си позиция, а това ще позволи да дадете максималното от себе си и да получите по заслуги. Ще се представите добре и пред публика. Творческите ви изяви ще получат одобрение и поощрение. Планирайте за утре среща с евентуални спонсори. Този ден ще донесе изцеление и ще посочи родените да побеждават.
Близнаци
Днес и за родените след 10 юни ще се появи проблем, който може да се реши само с доверени хора. Ден на принципната политика. Ще разберете на кого вече не може да разчитате. Ден на малки и големи предателства, но след тях ще останат само истинските и здрави връзки. В момента правите генерално разчистване на терена в работата и в личния живот. Ще бъде болезнено но необходимо.
Рак
Един от най-успешните ви и пробивни дни за месеца. Уредете си важни делови срещи и разговори, пътувайте, огледайте имоти и терени, осъществете връзки с полезни за бизнеса и живота ви хора. Ден на подадените ръце, на договорите и споразуменията, които ще са в изгода и услуга на всички участващи в сделката. Нищо предложено не е за пренебрегване и не бива да се отказва.
Лъв
Един вдъхновен ден, в който може да създадете творчески шедьовър, да реализирате замислите си и да намерите нужните ви изпълнители или проектанти за дейностите, които започвате. Водете принципна политика. Стиснете си ръцете с изгодни договори и поръчки. Помогнете на приятел и близък да реализира и своите мечти. Пътувайте, направете огледи на място.
Дева
Денят носи повече проблеми и грижи за родените около 10-15 септември. Съдбата ще помогне да разширите пълномощията и работата си, но това ще ви постави в зависимост от някого за дълго време. Внимавайте как изпипвате договорите си юридически. Не приемайте наложени от вън клаузи. Денят ще е успешен там, където отношенията и договорите са равностойни.
Везни
Това може да бъде може би най-успешният ви ден за седмицата. Уредете командировки и срещи с бъдещи партньори и спонсори. Започнете съвместна дейност и затворете производствения си цикъл. Ще получите изгодни предложения и може да се надявате на допълнителни екстри в работата и в любовта. Ако се опитате да излъжете ще загубите ценни клиенти, спонсори и последователи.
Скорпион
Един от най-успешните ви дни за месеца. Решение за всичко ще се намери. Осигурявате и нужните пари, а подписаните договори ще ви обзпечават и радват дълго. Това е един от дните, в които всеки може да си намери мястото, където да се чувства добре и защитен от житейските бури. Подпишете нови договори, не чакайте втора и трета покана. Уреждате изгодна и дълготрайна работа.
Стрелец
Движени сте от прекалена амбиция, бързате да реализирате замислите си и да вземете от живота това, което ви се полага. Може да ви ударят през пръстите, да ви „спрат кранчето” и да ви отнемат права и предимства. Нуждаете се от приятелска подкрепа, направете компромис и ще си спечелите покровител. Планирайте за утре среща с хора, които да ви помогнат в бизнеса и в живота.
Козирог
Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Постарайте се да включите в програмата си всички важни задачи, които чакат отговор. Може да установите полезни контакти, да сключите дълготрайни договори, да спечелите пари и предимства. Денят се свързва с колесницата на победата. Ще има с какво да се похвалите и това, което правите с мъка ще донесе удовлетворение.
Водолей
Днес се решавате на крачка, от която сте се притеснявали или сте имали някакви резерви. Пътувайте, уредете си лични и делови срещи, водете преговори. Всичко може да се постигне. Ще продадете на сметка това, което отдавна застоява. Пласирайте и полуготовата си продукция. Не лъжете, бъдете чисти и справедливи и ще си осигурите приятели и клиенти за дълго време.
Риби
Един от най-успешните ви и силни дни за месеца. Правите крачка в нова посока, срещате се с хора, които ще ви изведат в нова орбита на личното ви и професионално усъвършенстване. Подайте си ръце, подпишете нов договор, оженете се, не пропускайте възможността да бъдете двама в люлката на живота. Някой ще разбере, че и трети вече е на път. Намира се изход от всяка криза.
telegraph.bg

Публикувана на
20 Юни 2022 година