Новина от категория България
Архив на публикациите

Младоженка изгуби булченската си рокля два дни преди сватбата

Невероятна история за по погрешка дадена на друга дама булчинска рокля подлуди София снощи. Публикация на Елка Стоянова как без да иска, някой е връчил официалния тоалет за венчавката на нейна позната в центъра на София на друго момиче, предизвика хиляди коментари в социалните мрежи и над 500 пресподеляния с цел въпросният аутфит да се открие.
Става въпрос за жълта булчинска рокля, озовала се в ръцете на грешната невеста, неясно как. Ето какво гласи публикацията, заради която стотици издирват новата невинна притежателка на тоалета за пред олтара:
"МОЛБА ЗА ПОМОЩ! История със съспенс, драматична любов и надежда за хепи енд, щото иначе една сватба няма да се състои.
Около 20,00 часа в заведение на ъгъла на ул. "Ангел Кънчев" и ул. "Солунска" в София, на красивото момиче от снимката по погрешка е дадена хартиена торба с жълта булчинска рокля - бъдещата булка в момента ридае над чаша с жълто шардоне и се моли на Вселената роклята да се появи отнейде.
Сватбата е СЛЕД ДВА ДНИ. Моля да шервате с надеждата тоя пост да стигне до момичето, за да може роклята да се озове отново в бара и да стигне до булката. (оставям си телефона за връзка - мамо, тате - не съм аз булката, споко!)
0887/396-565
Роклята е тънка и ефирна и се побира в орехова черупка изобщо не личи, че в торбата има булчинска рокля. Просто й е подадена с всички останали торби".
Ако можете да помогнете, отзовете се на профила по-долу или на посочения номер. За да не остане една булка по жартиер...лупа

Публикувана на
21 Юни 2022 година