Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите за днешния вторник

Видяна: 7060 пъти

Овен
Ден на скритото знание, но за вас няма затворени врати. Родените в първата декада може да постигнат непостижимото преди. Юпитер и Луна са в съвпад със Слънцето ви. Кандидатствайте за по-добра служебна позиция. Тайните, които знаете ще са ви от полза, стига да сте дискретни. Ще получите предварителна информация, която ще ви помогне в изявите и при взимането на решения.
Телец
Ден на тайното знание. Добре е за преговори, за среща на хората, които управляват този свят на светло или задкулисно. Взимат се важни решения, които ще променят не един живот. Преговаряйте, поставете условията си и се опитайте да разберете с какви козове разполага ответната страна. Печелят добре информираните и тези, които знаят кои лостове да натиснат, за да си свършат работата.
Близнаци
Днес в ръцете ви е съсредоточено голямо влияние и сила. Ще ви подкрепя правото и закона, а и съмишленици ще се намерят. Ще получите информации и права, които ще помогнат да постигнете целта си и да елиминирате конкурент. Ще се действа от позиция на силата. Ако сте пасивни ще ви атакуват на слабото място. Законът ще задейства всички лостове на принудата.
Рак
Днес и утре газите в тресавището на риска, недоразуменията и конфликтите. Родените в първата декада може да загубят предимства или основни спонсори. Нищо важно да не се споделя. Клюката върши мръсната си работа и проваля почти уредени сделки. Не насрочвайте преговори и за утре, когато агресията към вас ще се засили, а и вие няма да си знаете мярата и мярката.
Лъв
С навлизането на Слънцето в знака на Рака навлизате в сатурнова дупка. В този ден ви предстои среща с важен спонсор, благодетел и съмишленик за бъдещето. Родените в първата декада може да направят скок в кариерата, да получат нужното им финансиране или база за развитие в бъдеще. До 22-и на обед ще постигнете много, но и много трябва да дадете от себе си.
Дева
Денят е добър за влизане в нов екип и започване на нова работа. Създадените делови и лични връзки ще са дълготрайни и полезни и за двете страни. Ден на принципната политика, на желанието да намериш средата и екипа, в който може да се развиваш упешно, да живееш и работиш в комфорт. Посетете пазари и тържища, участвайте в бартерни отношения и посреднически услуги.
Везни
Днес в 09 ч. 15 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Рака. Време е да почерпите, но избирателно. В този ден много хора ще стъпят на пътя към новата си лична мисия в този живот. Случващото се не е за пренебрегване. Може да се решите да напуснете някого или да тръгнете с друг в работата и в любовта. Миналото остава зад гърба ви, не се обръщайте назад. Край с компромисите.
Скорпион
Днес съдбата свързва майсторът с нужния му работник или спонсор. Кандидатствайте за субсидии, явете се на конкурси, тенденцията е да печелите пари и предимства и да осъществите перспективни връзки. В момента при вас идва точно това, от което се нуждаете, а и приносителят може да ви привлече или да ви свърши допълнителна работа, която да е от полза и за двамата.
Стрелец
Днес и утре може да спечелите много, да привлечете спонсор, да получите държавно или европейско финансиране и да стъпите на нова база, която ще донесе добри доходи и печалби. Не се отказвайте от нито едно предложение. Време е личното ви хоби да заработи за вас и семейството. Родените в първата декада правят скок в кориерата или намират подходящото място за развитие.
Козирог
Днес сте изправени пред стена, а някой заканително ви размахва пръст. Марс и Луна от Овен ще ви действат провокативно и ще насочват нечия агресия към вас. Не излизайте от рамките на закона, може да ви хванат в нарушение и да платите солени глоби. Не водете преговори, другият ще води в играта и ще ви притиска с изисквания. Родените до 1 януари са в по-тежка позиция.
Водолей
Днес печелят добре информираните, знаещите и можещите, тези които ще намерят подходящо място за развитие и сигурен спонсор за проектите си. Проведете нужните разговори. Може да срещнете бъдещия си партньор на друго ниво. Оглеждайте се, човекът, който ви е нужен върви до вас. Ден на скритото знание. Получавате поверителна информация, използвайте я добре.
Риби
Днес влизате в ролята на спонсор и сами получавате подкрепа в труден момент. Търсете допълнителна информация по всички важни въпроси. Ден на тайното знание. Ще спечелят тези, които са в час с изискванията на момента и с промените в законов и професионален план. Присъствайте на всякакви срещи и събрания. Участвайте активно в общите договаряния.
telegraph.bg

Публикувана на
21 Юни 2022 година