Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Нещо лошо се случва със Сузанита

Само преди няколко седмици Сузанита изглеждаше като най-щастливия човек на света. Тя обяви, че е бременна, а за мъжа до себе си заяви, че я е направил "човек".
Днес обаче всичко това изглежда като един красив спомен, защото Сузанита е изтрила снимките от фотосесията си като бременна и е спряла да следва Марк Славов - мъжа, в когото доскоро се кълнеше. В сторита в инстаграм певицата говори за нещата от живота, за неговия смисъл, за щастието, за материалното, а посланията звучат меко казано тъжно. "Нали не си помислихте, че и ние "известните" нямаме никакви чувства и не ни се случват лоши неща", ппитариторично тя.
В последвали сторита пък констатира, че животът понякога е несправедлив, а който ни обича, ще остане в него. Накрая се обърна и към феновете си, за да им каже, че те са единственото, което тя има, пише vbox7. Коремът на младата певица също се изпари, а феновете й вече се питат дали не си е правела реклама с бременност, или пък се е разделила с гаджето си точно преди да роди и заради това е махнала фотосите като бременна. Припомняме, че в началото на юни брюнетката обяви, че чака момче и ще ражда във Финландия, където тренира бъдещият татко Марк.лупа

Публикувана на
21 Юни 2022 година