Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Гъркиня на 51 не е излизала от къщи, откакто е била в трети клас

Драматична семейна история е разкрита в гръцкия град Лариса след смъртта на 76-годишна жена. Тя живеела с 51-годишната си дъщеря, която се оказало, че не е излизала от апартамента в центъра на града от 9-годишна възраст, когато била в трети клас, съобщи гръцката телевизия Скай, като се позовава на публикация във в. „Елефтерия“.
76-годишната пенсионерка била открита мъртва пред входа на дома си от свой роднина. Въпреки първоначалните подозрения, че е паднала по стълбите, съдебномедицинската експертиза установила, че жената е починала от естествена смърт, докато се е връщала от магазина.
Полицейското разследване обаче разкрило една семейна тайна, а именно че дъщерята на починалата не е напускала семейното жилище от цели 42 години, съобщи БТА. Според информацията 51-годишната жена осъзнава ситуацията, но въпреки това било преценено, че се налага да бъде проведено разследване от социалните служби, които да установят поради какви причини семейството я е държало затворена в апартамента в продължение на толкова години, както и да прецени в каква среда ще живее от тук нататък.телеграф

Публикувана на
21 Юни 2022 година