Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои са късметлиите в сряда

Видяна: 8420 пъти

Овен
Луната е в съвпад с Марс във вашия знак. Очертават се емоционални провокации, които може да ви накарат да се държите първосигнално. Агресията нараства и до вечерта може да влезете в опасни конфликти и скандали. Днес и утре не планирайте водене на имотни дела. Напрежението ще ескалира и на работното място. Не ходете по митинги и в места, където се демонстрира сила.
Телец
Ден на ненаситната лакомия, на желанието да действаш срещу всеки, който не е на твоя страна и не споделя мнението ти. Не давайте воля на агресивните и първосигнални емоции. Не ходете по митинги, в места и в среда, където кипят нажежени страсти. Не влизайте в конфликт с тези, които обичате и ви обичат. Утре Венера ще напусне Телеца, дано не ви напусне и любовта.
Близнаци
Ако вчера сте направили важна стъпка днес трябва да направите втората и третата. На всички нива ще се действа амбициозно и непримиримо. Битката за кокала навлиза в критична фаза. Старайте се да контролирате положението във всеки момент. Съвпадът на Луна и Марс в Овен кара някои хора да действат импулсивно и да не се съобразяват с реалностите. Победата е за вас.
Рак
Луна и Марс от Овен заедно с Плутон от Козирог образуват тежки аспекти със Слънцето на родените около 10-16 юли. Смирете се, отложете за следващите дни важните разговори, особено ако тенденцията е да се стигне до остри сблъсъци на интереси и позиции. Има агресия и по роднинска линия, ако водите наследствени делби. Разговорите зациклят, може да се стигне до остри сблъсъци.
Лъв
Днес е денят на големият ви и успешен лов. Ще доминирате в средата си, ще се държите по царски ултимативно, а и да не го направите съдбата ще работи за вашите интереси. Хора, които често действат първосигнално и не се владеят ще се опитват да ви контрират, но с лекота ще ги сложите на мястото им. „Не дразнете лъва”, това е съветът към другите, ако не искат да си изпатят.
Дева
Днес ще загубите, ако нямате достатъчно информация по въпросите, с които се занимавате или се налага да работите. Тенденцията е към агресивна ответна реакция на всичко, което не одобрявате и не ви харесва или пък другият не възприема от вас. Стойте далече от конфликтите. Информирайте се добре преди да правите голословни изказвания. Смирете апетитите.
Везни
Един от най-тежките ви дни в месеца, особено за родените около 5-15 юли. В момента Марс и Луна опасно ви предизвикват от знака на войнствения Овен. Очертават се скандали, професионални и семейни войни, които може да дадат опасни рикошети в здравословен план. Смирете амбицията, не ходете по митинги и не провокирайте околните с лични забележки и критика.
Скорпион
Днес ще се действа от позиция на силата. Съвпадът на Марс и Луна провокира агресивна и първосигнала реакция. Трудно се контролират емоциите. Може да възникнат спорове и разправии по незначителни поводи и това да доведе до проблеми или раздели в следващите дни. Стойте далече от агресивно настроени хора, не посягайте към чуждото и овладейте болезнената си ревност.
Стрелец
Днес сте в състояние да победите и отстраните от играта и най-големите си врагове и конкуренти. Ще се водят битки на всяка крачка. Ако проявите малодушие или пристрастие ще загубите ценни партньори или клиенти. Може да изместите някого от шефския му стол. Късметът ще с вас. В труден момент ще се намери кой да ви подаде ръка. Приключете с обещаната работа и чакайте награда.
Козирог
Днес и родените във втората декада ще търпят лишения, ще получават удари в гръб и ще отговарят на провокации. Старайте се да избегнете директните конфликти. Не ходете там, където се събира разгневена тълпа и не провокирайте никого с лични забележки и критика. Каквото се развали трудно ще се оправи. Здравето също може да се окаже проблем. Неблагоприятен ден за състезания.
Водолей
Ден на тежки битки по върховете, които ще се усетят като земетресения и бури в низините. Дистанцирайте се от светския шум, давайте заето за хора, които винаги ви притесняват. Този ден руши старите рамки, изисква коренна реформа на всички нива, за да може да се върви напред. Някой взима решение за устройване в чужбина. Съветът е да опитате пак преди да загърбите миналото.
Риби
Денят се свързва с насилието и с желанието за реформи. Градусът на напрежението ще нараства, може да избухнат конфликти на различни нива. И сексуалната енертия подкопава здравето. От утре Венера ще ви гледа в конфликтен аспект от Близнаците. Не си позволявайте изневери и двойнствени връзки. Тенденцията е да се замени кон за кокошка само заради лустрото и брошката.
telegraph.bg

Публикувана на
22 Юни 2022 година