Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в четвъртък

Видяна: 5880 пъти

Овен
Днес старото се руши, но бързо се създават и заемат нови по-добри позиции. До обед може да прекратите някои отношения, но следобед може да очаквате повишение, спонсорска подкрепа, защита и изгодно вложение на средства. Важното е бързо да се прекачите от единия влак на другия. Не протакайте промяната и ще стигнете по бързо от другите до мечтаната позиция. Успехът е с вас.
Телец
Ден на трансформации, Луната преминава през градусите на големите диктатори. До обед ще се налагат мнения и ще се правят бързи реформи, а следобед може да осъществите изгодна сделка. Навлизате в силен тридневен период, в който ще уредите нова работа, имотни и наследствени придобивки. Ден на фундамента, получавате откровение къде да се установите в бъдеще.
Близнаци
Ден на контрастите. Трудно стихва агресията, но следобед материалната ви позиция се подобрява и може да сключите изгодни договори. Стартирайте нова сделка и уредете плащания. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Ще си проличат тези, които могат да изкарват пари по всякакъв начин и от всичко. Заетата позиция ще е базова за бъдещето ви.
Рак
За вас денят има своята тъмна и светла половина. Насрочвайте за следобед важните си срещи и разговори. Ще се похвалите с победа, придобивка и печалба. До края на работното време може да подпишете изгодни договори, да направите успешна сделка и да привлечете нови клиенти. Оставете старото да си тръгне, обновете дейности и производства. Ден на откровение за бъдещето.
Лъв
Родените в третата декада вървят към реформи и реорганизации на работата и деловите си връзки. Не се бавете, късметът ще ви следва до обед. След това ще се наложи да плащате чужди сметки, а вашите ще бъдат солидно надписвани. Ще правите услуги и ще се съобразявате с хора, които не се съобразяват с вас. Навлизате в труден тридневен период, не рискувайте излишно на пътя.
Дева
Ден на откровение за правилната позиция, мисия и цел в живота. До обед нещата вървят трудно, срещате съпротива и спънки. От обед навлизате в силен период. Чакайте придобивки и покани, които ще разширят сферата ви на действие и влияние в работата и в обществото и ще донесат пари. Днес до края на работното време може да напипате своята златна и доходоносна жила.
Везни
Днес още от сутринта коренно коригирате подхода, поставяте условия и се държите ултимативно. Време е да си върнете загубените позиции. Към обед може да се отвори изгодна работа и поръчка. Навлизате в материално обезпечен период и може да намерите базата, на която ще развивате нова или допълнителна дейност. Ден на откровение за правилния избор.
Скорпион
Ден на коренна промяна в плана, желанието и мисленето. Важното свършете до обед. С напредването на деня ще се случват събития, които ще изискват цялото ви внимание и старание. Очертава се преразход на пари и чувства. Предстои ви тежък тридневен период, в който Луната ще ви гледа в опозиция от Телеца. Конкуренцията ви ще се обедини, а и близките не са съгласни с избора ви.
Стрелец
Сънищата от тази сутрин показват дали всичко е наред със здравето и със сексуалната ви енергия. Ако имате здравословен проблем, обърнете му внимание, за да не стане хроничен. До обед владеете положението, а следобед ви владеят страховете и притесненията на близки и приятели. Може да се наложи коренна промяна в подхода и на работното място. Направете нужните корекции.
Козирог
До обед не надигайте глава и не влизайте в разправии и преговори. От обед навлизате в стабилизиращ период до понеделник. Още тази вечер може да получите изгодни предложения, да се срещнете с подходящите хора и да уредите перспектива работа или поръчка. Луната навлиза в хармоничния ви Телец. Планирайте срещи с потенциални спонсори, партньори и инвеститори.
Водолей
Станете рано и свършете по най-бързия начин това, което не търпи отлагане. Към обед Луната навлиза в нехармоничния ви Телец и утре ще бъде в съвпад с Уран. Чакайте обрати в отношенията и нестандартни връзки, които трудно ще останат в тайна. Някой може да наблюдава скрито отстрани. Предстоят три дни на издънки и разходи, които стопяват спестяванията. Не играйте хазартно.
Риби
Един животопроменящ ден. Насоката е към нужните и дълго отлагани реформи. Сега е момента да направите това, което дълго сте обмисляли. Стъпвате на нова база и позиция. Следобед може да ви предложат изгодна и печеливша сделка и в утрешния ден да се почувствате с една идея по-богати и подсигурени. И сънищата от тази вечер ще донесат решение на проблемите и ще се сбъднат.
telegraph.bg

Публикувана на
23 Юни 2022 година