Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Кола премаза собственичката си

Жена бере душа в болница, след нелеп инцидент на пътя. 54-годишната Светла С. е била прегазена от собствения си автомобил, който паркирала на улица в курорта Свети Влас, близо до дома си.
Тя изгасила двигателя, освободила скоростния лост и пропуснала да дръпне ръчната спирачка на Ситроена. Секунда, след като шофьорката излязла от возилото, то тръгнало по инерция на заден ход по стръмната улица. Виждайки, че колата й потегля, собственичката взела абсурдното и неразумно решение, да я спре с голи ръце. Тя хукнала в посока на движещия се автомобил, застанала зад него и се опиитала да го спре, подпирайки багажника и задната част с цялото си тяло. Не успяла да удържи тежката машина, която я повлякла и буквално минала върху нея. Нелепата трагедия се разиграла пред очите на неколцина съседи, които обаче нямали време да реагират, за да помогнат на жената.
Пострадалата е получила много тежки наранявания. Тя е откарана с линейка и е настанена за лечение в отделение „Реанимация“ към УМБАЛ – Бургас с диагноза „политравматизъм“. От там съобщиха, че че тя е в критично състояние и има опасност за живоота й, тъй като травмите са тежки и многоброрйни. гелеграф

Публикувана на
23 Юни 2022 година