Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Неделев проговори за ужаса

Българският национал Тодор Неделев проговори и изрази благодарности след кошмара, който изживя в Грузия, откъдето се прибра вчера със специален медицински самолет след претърпяна операция на черепа.
Звездата на Ботев (Пловдив) прекара една седмица в неврохирургичното отделение на университетската болница в Тбилиси, след което остана под лекарско наблюдение в хотел в грузинската столица.
През своята Фейсбук страница той благодари на всички, които му помогнаха в критичните мигове.
"Една секунда може да преобърне целият ти живот! Мечтите и плановете за бъдещето в един миг изчезват, там в мрачният тунел…Сега не се питам защо на мен, не търся вина в никого. Просто съм благодарен, че съм жив! Няма думи, с които мога да изразя благодарността си към човека, който ми даде шанс за втори живот, Проф. Шота Ингороква и екипът му. Благодаря от сърце и на д-р Бисер Бочев за навременната намеса и постоянните грижи по време и след операцията. На най-прекрасната жена на света за това, че беше неотлъчно до мен и ми вдъхна сили да премина през това изпитание. На моето семейство, което беше непрестанно в мислите ми, за любовта и подкрепата. На всички мои близки и приятели, които ми даваха кураж. Искам да благодаря на Български Футболен Съюз, на Българското посолство в Грузия, на консула Ралица Димитрова, както и на Грузинската федерация за това, че бяха до мен през цялото време на престоя ми там. И не на последно благодаря на всички познати и непознати хора, които ми изпращахте позитивната си енергия. Сигурен съм, че скоро ще се завърна на терена по-силен от всякога!"

Публикувана на
23 Юни 2022 година