Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква на Еньовден

Видяна: 7240 пъти

Овен
Еньовден е, зарежете работата, идете за билки, разходете се сред природата с хора, с които не само ви е приятно, но и важна работа може да уговорите. Ден за среща със спонсори, за неочаквани пробиви в отношенията, които може да оправят и най-задръстените връзки. Най-мощният ден за месеца. Осъществява се презареждане в организма ни. Неща, които са ви изглеждали невъзможни може да станат и да се получат от раз. Вечерта направете някому подарък, проявете с пълна сила чувствата си на обич и благодарност.
Телец
Ден с висок енергиен потенециал. Тези, които до момента сте подтискали ще се изправят, ще заявяват претенции за свободи и пари, ще ви поставят пред свършен факт и ще ви създават проблеми. Не си позовлявайте да оказвате прекален натиск върху близки и приятели. На някой ще му „писне” от диктата ви и ще се опита да се измъкне, да избяга и да сложи край на връзката. Децата са неуправляеми. Бъдете максимално дипломатични и тактични, за да не загубите ценно партньорство. Сведете рисковете до минимум.
Близнаци
Рождение на Йоан кръстител - Еньовден. Изключетелно ведър, силен и зареждащ ден, в който не може да си позволите да унивате, да мрънкате и да се отчайвате. Разтворете се като цвете към хубавините в живота. Пътувайте, търсете нови връзки и полезни контакти, обадете се на покровители и сами планирайте за вечерта или за утрешния ден участия в благотворителни начинания. Всичко предприето в този ден с грижа и любов се връща многократно. Добре е да се направят прочистващи процедури.
Рак
Ако и в този ден не ви потръгне значи сте голям „карък”. За родените в третата декада ще има и допълнителни екстри. Където и да почукате ще ви отворят, каквото и да поискате ще ви се даде. Очертават се магични привличания, които ще позволят на благоприятни събития и важни хора да се появяват и да влезат в живота ви. Мощни сили се събуждат в организма ни. При неправилно боравене с енергии, възможности и отношения може да се привлече нещо негативно. Не се претоварвайте и усетете докъде може да отидете и къде да спрете.
Лъв
В този чудесен за другите ден за вас действат тежки звездни аспекти. Луна, Юпитер и Марс гледат с агресия Венера от вашия знак. В такъв момент лесно се отива към изневери или се разбира за такива. Бъдете внимателни във връзките, пазете свои и чужди тайни. Очертават се опити за излизане от кръга на дадените обещания и пълномощия. Може да попаднете под ударите на закона и да загубите ценно партньорство. Започнете прочистваща диета. Прочистете и личните си връзки от негативни и разболяващи въздействия.
Дева
Родените около 10 септември ще извлекат максимални ползи от всяко действие и общуване в този ден. Енергията ви търси поле за изява. Може да намерите подходящата работа или връзка, която ще ви я осигури. Очартават се срещи с благодетели и спонсори. Тази вечер навлизаме в деня на сърцето и нека първата ви мисъл утре да бъде в посока на благотворителноста. Днес съдбата ще ви натовари с дарове, които сте заслужили назад във времето. Всичко предприето ще носи късмет и ще се развива чудесно в бъдеще.
Везни
Този ден ще наруши някои баланси, но нека да не са по отношение на здравословната ви диета. Имате шанс да влезе в нови връзки, да приемете предложения и покани, които ще ви обвържат в дълготраен или свещен съюз. Еньовден е, билки се берат, магии за здраве и любов се правят. Ще усетите какво е полезно за вас и за бъдещите ви отношения. Не се колебайте, направете крачката, която отдавна планирате и в живота ви ще влезе любовта, късмета и хората, които ще ви направят щастливи. Вечерта посетете някого с подарък.
Скорпион
Силен ден за родените около 5-10 ноември. Луна и Юпитер са в съвпад с вашето Слънце, а тези двамата ще дадат шанс на личната ви артистичност и амбциция. Ще превличате погледите. Ставате известни. Всеки старт ще е успешен. Публичните ви изяви ще привличат към вас бъдещи спонсори и любими. Чудесно е да сключите брак. Проблемите ще са за тези, които са на път да изневерят или са настроени агресивно към близките си хора. Венера и Марс ви гледат в пречупващи аспекти. Може да разплачете някого или да ви разплачат.
Стрелец
Наблегнете на публичните изяви и на срещите с потенциални благодетели. Може да срещнете човек, който дълго ще остане в личната ви орбита. Енергията ви нараства и търси начин да се прояви навън, към другите, в полза лично на вас и на семейството ви. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Само не се претоварвайте и не искайте много. Съдбата ще ви даде толкова, колкото можете да понесете. Каквото усетите, че ви е в повече споделете го с друг. Развихрят се любовни страсти и импулси. Чакайте изгодно предложение.
Козирог
Ден за пътувания, за публични изяви, за посещения при вероятни спонсори и благодетели. Един от дните с особено мощно излъчване, от което ще се възползват мнозина. Сега е момента да стартирате нов проект, да направите предложение за брак, да потърсите инвестиции, които ще помогнат да разширите и обновите дейноста си. Тези, които се търсят ще се намерят. За всичко ще се намери майстор, за всеки влак ще има пътници, а някои ще останат на определена дестинация. Време е да се заземите на ново място и в нова позиция.
Водолей
Пригответе се да давате, да поемате нечии разходи и отговорности и да се отказвате от имоти в името на децата. Едно сватбено тържество ще ви „изръси”, а една нова среща ще ви натовари с оптимизъм и надежди за бъдещето. Не се претоварвайте, не правете аборти, не отхвърляйте никого, но и не позволявайте да ви въвличат в отношенията на други двама. Не правете нарушения и спазвайте закона. Включете се в прояви на благотворителност. Сами се нуждаете от любов и утеха и дано намерите кой да ви я даде.
Риби
Един от най-силните ви дни за месеца. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Явете се на конкурси и прослушвания, заблестете на сцената с дарби и таланти. Този ден ще отпуши нещо отдавна задръстено и стопирано в живота ви. Може да получите изгодни предложения и покани, които на са за изпускане. В живота ви ще влезе благодетел, ще се появи пътеводна светлина и може да се похвалите с неочаквана придобивка. Не се претоварвайте. Това, което си е ваше ще си дойде при вас и никой няма да ви го вземе.

Публикувана на
24 Юни 2022 година