Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Държи ли се Сузанита като надрусана!?

Щерката на Орхан Мурад Сузанита май се е върнала към дрогата. В това се усъмниха последователите й, а причината са неадекватните й сторита, клипчета и танци в социалните мрежи. Бременната 19-годишна певица се държи като надрусана.
Сузи се раздели с бащата на бебето Марк Савов, изтри всички снимки с него, а след бившия дойде ред и на баща й Орхан Мурад, който бе заплашен, че ще бъде орезилен от наследницата си. За капак, тя се и татуира.
„Татус по време на бременност. Още не ми го побира главата“, пишат почитатели на Сузанита.
Не можем да разберем какво пише, но вероятно е нещо важно за певицата. Въпреки че това далеч не е първата ѝ рисунка по тялото, но е рисково да се рисува докато чака бебе.
Припомняме, че преди 2 години Мурад бе приета в център на борба с наркотиците. Младата изпълнителка на няколко пъти бе на ръба. Тя изпадна в абстиненция и получаваше паникатаки, тъй като не може да си вземе дозата.
Все още не сме сигурни дали тежкото лечение е дало положителни резултати и дали щерката на Орхан Мурад не се е завърнала към дрогата в трудния период, който изживява в момента.лупа

Публикувана на
24 Юни 2022 година