Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Брад Пит се разделя с киното заради тежка болест

„Чувствам се страшно изморен. Сякаш съм в последния семестър.“ Това сподели 58-годишният актьор Брад Пит пред списание GQ. Той обмисля внимателно какво му предстои занапред в живота, след като изминаха близо 6 години от развода му с Анджелина Джоли.
Все по-рядко се появява на големия екран, вероятно повече работи като филмов продуцент, а не като актьор.
„Аз съм едно от онези същества, които говорят чрез изкуството“, обяснява Пит. „Просто искам винаги да правя изкуство. Ако не го правя, умирам по някакъв начин."
Освен с филми Брад Пит се занимава и със скулптури, с мебели и домове, а също и с музика. В Холивуд той успява да пробие и става една от най-големите филмови звезди в днешно време, правейки около 20 милиона долара на филм.
В живота му обаче е имало и много проблеми - като депресията, цигарите и алкохола.
Пит споделя и за други, които се появяват в социални среди, особено на партита. Актьорът трудно запомня нови хора, не разпознава лицата им и се страхува, че това е довело до определено впечатление за него: че е отдалечен, недостъпен, погълнат от себе си.
Но истината е, твърди той, че той иска да запомня хората, които среща, и се срамува, че не може. Той никога не е бил официално диагностициран, но смята, че може да страда от прозопагнозия - невъзможността да се разпознават лицата на хората.лупа

Публикувана на
24 Юни 2022 година