Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Брад Пит променил коренно живота си

Холивудската звезда и един от най-големите съблазнители, актьорът Брад Пит, е решил да живее в абсолютно въздържание след развода си с актрисата Анджелина Джоли.
Брад Пит е решил да промени коренно живота си, след като се разведе с бившата си съпруга Анджелина Джоли през 2016 г. и последвалата ожесточена война между бившите съпрузи.
Брад е преминал към абсолютен аскетизъм и посочи, че всеки в даден момент от живота изпитва емоционална болка и че скръбта е неизбежна част от израстването и съзряването.
„Чувствах се самотен в живота, когато растях, но и по-късно. Едва наскоро почувствах прегръдката на семейството и приятелите си“, каза Брад Пит пред чуждестранни медии, добавяйки, че е загубил чувството за самота, когато е решил да се откаже от алкохола през 2016 г.
В продължение на 18 месеца той редовно посещавал сбирки на анонимни алкохолици, където изпитвал чувство за принадлежност и близост с други хора. Тогава дългогодишният пушач Пит решил да се откаже и от цигарите, което заменил с никотинова дъвка.
„Не мога просто да припаля една-две. Отказах ги напълно“, обясни той.
Заради самота и несигурност актьорът е пушил марихуана, докато е бил женен за актрисата Дженифър Анистън.
„По-голямата част от 90-те години на миналия век се криех и пушех трева. Бях твърде смутен от голямото обществено внимание, което имах“, обясни той.
Брад Пит беше женен за Дженифър Анистън от 2000 до 2005 г., когато любовната му връзка с Анджелина Джоли пламна по време на снимките на "Мистър и мисис Смит".дарикнюз

Публикувана на
24 Юни 2022 година