Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кой как ще я кара в събота

Видяна: 6360 пъти

Овен
. Днес не е добре да се участва в съвместни инициативи, където не се знае кой пие и кой после ще плаща. Ще се охарчите, ще влезете в разправии с родители и деца. Не играйте хазартно и не се ловете на бас. Някой може и да спечели или да се радва на повече екстри, но за повечето от нас денят ще донесе проблеми и неочаквани конфликти, които раздалечават и отчуждават. Не рискувайте. 25-и е ден на разногласия с различни хора по различни въпроси.
Телец
Объркан ден, в който може да очаквате разправии за дреболии и трудно разрешими конфликти. Луна и Уран от Телец са в пречупващ аспект със Сатурн от Водолей. Родители и деца не се разбират, никой не приема чуждото мнение. Вероятни са и проблеми около пътуване. Някой иска от всичко да опита и ще се опари. Забива се и в нестандартни сексуални отношения. На 25-и рискът ви диша във врата, бъдете особено внимателни.
Близнаци
Днес ще влезете в редица нестандартни положения и отношения, които ще позволят да разкриете истинските намерения на тези, с които отивате към обвързване. Където се съберат повече хора ще възникват спорове, всеки ще си излага вижданията, но трудно ще приема чуждите нагласи и амбиции. Не опитвайте от забранения плод. Ще ви хареса и после дълго ще останете в капан. 25-и ви въвлича в конфликти, маха някои бариери и задръжки. Стремежът е да се опита нещо нестандартно през уикенда.
Рак
Днес може да се спечели много, но и да се загуби, ако се включите в безсмислени спорове и разправии на дребно. Където се съберат повече хора конфликтите са неизбежни. Не тръгвайте на път рано сутринта. За вас в този ден действа пръстът на съдбата. Желателна е среща с учителите, с тези на които вярвате и които и преди са ви помагали да излезете от кризисни ситуации. На 25-и не се събирайте с много хора, ако искате да постигнете желаното.
Лъв
Днес Сатурн, Уран и Луна сключват тежки и конфликтни аспекти със Слънцето на родените около 5-15 август. Не рискувайте, спазвайте правилата, не участвайте в състезания и залагания. Може да навредите и на здравето си, на връзките и бизнеса си. Не провеждайте събрания, не влизайте в нови делови и приятелски връзки и не създавайте нов екип. Може да загубите пари при недоглеждане. Родените около 5-16 август ще имат проблеми и загуби на 25-и. За всичко ще плащате скъпо, не влизайте в казиното.
Дева
Днес съдбата ще се намеси и ще ви даде това, което в миналото ви е отнела по един или друг начин. Ще получите неочаквани предимства и ще си вземете своето. Може да се намери нещо загубено, да се възстановят права и да ви върнат стар дълг. Връщат се каещите се грешници и в любовта или сами намирате начин да подновите връзката, която много ви липсва. Приемете даровете на съдбата. На 25-и грешките на другите работят във ваша полза и интерес.
Везни
Днес тези, които са ви обещали нещо няма да го изпълнят или ще направят всичко според своите виждания и правила. Това ще ви ядоса и вкара в разправии. Денят не е добър за преговори, за срещи на екипа и за съвместна работа. Никой никого не слуша и дори до го направи пак си кара по своему. Денят е добър за среща с капацитет в нужната ви област. Днес третият е излишен и пречи. 25-и е ден с объркана програма, не си превишавайте правата.
Скорпион
Рисков ден както и да го погледнеш. Но за родените в третата декада денят носи повече проблеми във връзките и парите. Не играйте хазартно, спазвайте правилата на пътя и не си позволявайте да влизате в зависимости. Каквото се развали трудно ще се оправи, ще ви коства много нерви и разходи. Не правете експерименти и в любовта. Стойте далече от груповите инициативи. 25-и се очертава като един от тежките ви дни. Движете се с повишено внимание.
Стрелец
Ден на разногласия, които опъват нервите и качват адреналина. Не водете преговори и не се опитвайте да превъзпитавате някого. Не рискувайте финансово с даване или взимане на заеми. Денят е неблагоприятен за събрания и участие в колективни инициативи. Ентусиазмът ви ще бъде яхнат и употребен от задкулисието. Вечерта идва с емоционални моменти, които дълго ще се помнят. На 25-и останете в тесен кръг на приятели и близки..
Козирог
Денят нанася удар върху конкуренцията ви. Не влизайте в разправии, уредете си срещи на четири очи с хора, които могат да ви дадат полезни съвети и предписания. Една на пръв поглед негативна ситуация ще ви донесе ползи и пари. Проблемите за един винаги са от полза за друг. Сега е вашият звезден момент за действие в нужната посока. Бъдете самостоятелни и избирателни във връзките. На 25-и докато другите се карат вие си уреждате положението и постигате важна цел.
Водолей
Родените около 5-15 февруари са в рискова позиция. Стойте далече от хора, които и друг път да са ви навреждали и изнудвали. Не участвайте в залагания и облози. В този ден може да направите рисково вложение на пари и имот. Не се доближавайте до насъбралата се агресивна тълпа. Отложете за следващите дни големите покупки и ремонти. По възможност ограничете и пътуванията. На 25-и губите време, нерви и пари в спорове. Не рискувайте, не играйте хазартно.
Риби
На 25-и печелите когато другите спорят и се карат.Дистанцирайте се от всякакви конфликти. Ще ви се отвори шанс за печалба и уреждане на важен делови въпрос. Нещо нестандартно ще се случи и ще остави отпечатък в отношенията с партньори. Вечерта Луна и Венера са в съвпад в Близнаци. Вървите към изневери.
telegraph.bg

Публикувана на
25 Юни 2022 година