Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Амбър Хърд издава книга, за да си плати масрафа

Американската актриса Амбър Хърд е решила да издаде книга, в която да разкаже откровено всички подробности от съвместния живот с бившия си съпруг Джони Деп, съобщава NY Post.
По информация на Daily Mail звездата от „Аквамен“ прибягва до този ход, за да заработи средства за обезщетението от 8,3 милиона долара, което дължи на Деп, след като той спечели срещу нея шумното дело за клевета, което доскоро се водеше в щата Вирджиния.
„Амбър смята, че кариерата ѝ в Холивуд е приключена. Тя вече води преговори за книгата и е развълнувана от това. Вече няма какво да губи и иска да разкаже всичко“, заявява пред OK! Magazine източник, близък до актрисата. Тя била разорена и не можела да събере сумата, с която трябва да компенсира екс съпруга си.
Предстои излизането на два нови филма с Амбър Хърд в главните роли. Въпреки това актрисата затъва финансово през катастрофалните за нея няколко последни месеца и тази седмица е била забелязана да пазарува със сестра си Уитни Ернандес от магазина за преоценени дрехи TJ Maxx в Ню Йорк. Според свидетел на случката, двете дами оглеждали бели ленени панталони.
В своето първо публично интервю след процеса пред телевизия NBC Хърд призна, че е „ужасена“ и се страхува да споделя своята версия на историята за брака с Деп. Тя все още обичала бившия си съпруг и била опитала всичко, за да се „получи“ между тях. В крайна сметка, получи се дългогодишна грозна съдебна битка между тях с хвърляне на много кал по името на Джони Деп. /труд

Публикувана на
25 Юни 2022 година