Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кой как ще я кара в неделя

Видяна: 6140 пъти

Овен
26-и. Луната навлиза в Близнаци и среща Венера. Денят е благоприятен за обвързване, за запознанства и срещи, за подновяване на обреди и за сключване на брак. Тенденцията е нещата да тръгнат като по вода. Ще излезете с чест от всякакви положения и може да постигнете важна за бъдещето ви цел. Не влизайте в двойнствени връзки, които може да развалят не един брак.
Телец
Нощта е белязана от съвпада на Венера и Луна. Чудесен ден за любов, за запознанства и срещи, за годежи и сключване на брак. Някой поглежда и встрани от любовната пътека. Може да изживеете вънуващи любовни моменти и тотално да промените живота си. В един по-материален план днес и утре е добре за старт на нови дейности и отваряне на нови търговски обекти. Действайте.
Близнаци
Луната навлиза в Близнаци и среща Венера. Двете изкусителки може да пренаредят доста животи, да разделят тези, които вече не се харесват и да уредят среща на сродните души. Още от сутринта ще почувствате някакъв особен гъдел в отношенията и до вечерта може да се окажете на различно място със съвсем нови хора до себе си. Всичко предприето ще носи късмет и любов.
Рак
Днес Луна и Венера се целуват в нощното небе. Ако сте станали преди изгрева ще ги видите. Денят обещава много любов и създаване на полезни връзки. Сексът е на ниво, но и шансът за изневери е голям, защото двете планети са в знака на двойнствените Близнаци. Някой прескача като пеперудка от цвят на цвят, а друг окончателно се заземява в семейното ложе с годеж и брак.
Лъв
Днес и утре Луна, Меркурий и Венера са в прегръдка в нощното небе в знака на Близнаците. Ще се създават емоционални двойки и тройки, ще има поводи за изневери и любовни авантюри. Проблемът е, че от едно разочарование може да се отиде към друго. Може да намерите моментно удовлетворение и балсам за изстрадалата си или самотна душа. Уредете си среща, късметът е с вас.
Дева
Днес ситуацията коренно се променя. Луната навлиза в нехармоничните ви Близнаци и среща Венера. Родените в първата декада може да изживеят стресови ситуации в любовта и връзките, да разберат за изневери и да се вкарат сами в губещи отношения. Ще ви преследват ревност и тормозещи чувства. Партньорът ще разбере за изневерите ви или вие го хващате на тясно.
Везни
Луната навлиза в хармоничните ви Близнаци и среща Венера. Този аспект ще презареди чувствата и любовните ви отношения, ще ви привлече към нов партньор и ще даде свеж полъх на сексуалния ви живот. Тенденцията е всичко, което в миналото се е объркало да се оправи или поне да започне да се подрежда според общите правила или закони. Ще получите и залпово артистично вдъхновение.
Скорпион
Днес двете омайници Луна и Венера са в съвпад, а този аспект ще изкуши доста души. Очертават се щастливи мигове и запознанства, които може и да ви оженят. Доверете се на интуицията. Близо до вода ще получите прозрение и може да намерите отдавна търсеното решение на болезнен проблем. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока.
Стрелец
Родените в първата декада вървят към изневери и дестабилизиращи емоционално връзки. Нищо няма да ви се даде даром в любовта. Дълго време ще плащате за удоволствията и екстрите получени в този ден. Луна и Венера са в опозиция на Слънцето ви. Не вървете против чувствата и разбиранията си, останете верни на любимия независимо изкушенията, в които ще попадате.
Козирог
Ден на любовната магия. Преди изгрева може да видите Луна и Венера прегърнати в звездното небе. Ден за любов, за годежи, предложения и брак, за среща на тези, които съдбата в миналото е разделила или накарала да се разминат. Вероятни са изневери. Време е да разрешите ситуация, която отдавна не ви дава мира и покой. Ден на реката от възможности, опитайте си шанса на всички нива.
Водолей
Днес всичко може да се постигне и уреди, особено в любовта и връзките. Въвлича ви в своя танц и любовната магия. Луна и Венера ви облъчват в хармоничен аспект от Близнаците. На прага сте на двойнствени любовни игри, а някой вече се движи към олтара на брака загърбвайки миналото. Ограничете кръга от гости, споделете хубавите си моменти само с най близките.
Риби
Този ден ще ви донесе любов, независимо дали искате или не, дали сте готови или още не сте скъсали със старите връзки. Родените в първата декада ще откъснат забранния плод и може да започнат тайна връзка. Случващото се днес ще промени хода на събитията в живота ви и ще ви вкара в нов коловоз. Трудно ще издържите на изкушенията на всички нива, а може би и не трябва.
telegraph.bg

Публикувана на
26 Юни 2022 година