Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 11180 пъти

Овен
Чудесен ден за старт на нова работна програма, за отваряне на заведения и търговски обекти. Добре е да се работи по имотни сделки, които ще помогнат да разширите сферата си на влияние, да живеете и работите по-комфортно. Направете представяния и промоции на нещата, които предлагате на пазара. Някой ще започне от нулата, а друг ще завладее нови бази и територии..
Телец
Подходящ ден за старт на нови търговски инициативи, за покупка на жилище и имот и за разширяване на дейноста ви в желаната посока. Всичко предприето ще носи ползи. Движите се озарени от някакво особено вдъхновиние, което ще ви привлече към подходящите хора и ще разшири кръга от познанства и възможности. Нищо важно не отлагайте за утре. Подпишете днес важен договор.
Близнаци
Съвпадът на Луната с Меркурий задвижва старта на нови делови проекти и ви насочва към подходящи бази и позиции, които е добре да завладеете. Денят е много добър за брокерски отношеня и имотни сделки. Ако отворите днес новото си заведение ще имате голяма и влиятелна клиентела. Направете представяния, рекламирайте се, търсете директни снабдители и клиенти на едро.
Рак
Най-добрият ден до края на месеца за старт на нова търговска дейност и за отваряне на новото ви заведение. Някой ще открие и нов терен, на който да се развихри и да създаде успешен паралелен бизнес. Луната е в съвад с Меркурий. Добре е да се правят представяния и промоции, да се организират изложби и чествания. Рекламирайте се, търсете спонсори и странично финансиране.
Лъв
Днес може да стартирате нов бизнес или да намерите подходящия терен за това. Направете огледи, рекламирайте се и ако се отвори възможност за покупка на жилище или имот не изпускайте това предложение. Може да дадете капаро или да платите наведнъж, ако мястото ви е харесало. Може да намерите и своя духовен оазис или мястото, където ще развивате личното си хоби.
Дева
Каквато и работа да започнете ще влезете в ролята на дойна крава за някого. Обещанията, които получавате за самостоятелна и добре платена работа ще се окажат поредната илюзия. Някъде по веригата ще се намесват странични фактори, които ще изсмукват определеното за вас. Внимавайте по отношение на имот. Не давайте на никого пълномощно да се разпорежда с делата ви.
Везни
Съвпадът на Луна и Меркурий в хармоничните ви Близнаци дава свобода на бизнеса, провокира желанието да започнете самостоятелна работа, да отворите собствено заведение, офис и търговски обект или да се заемете с преподавателска дейност. Няма да останете на сухо и в любовта. Действията ви от този ден ще ви донесат печалби и постъпления в бюджета. Гонете си целта до дупка.

Скорпион
Ден на базовите проекти. Чудесно е да започнете нов бизнес и да отворите новото си заведение. Някой ще намери нова база, квартира или офикс и ще стане по-самостоятелен в дейноста и живота си. Добре е да се дава капаро, да се правят уговорки с роднини по имотните дела. Огледайте се, някъде до вас върви благоприятната случайност. Възползвайте се от всяка възможност.
Стрелец
Родените около 3-13 декември може с лека ръка да отстъпят важни професионални позиции. Ако започнете нов бизнес, друг ще бъде началник независимо, че за всичко вие сте се постарали. Лесно се попада във финансови капани. Луна, Меркурий и Нептун са в конфликт със Слънцето ви. Не следвайте чужди идеи, останете на старата си позиция. Още утре ще усетите къде сте сбъркали.
Козирог
Ден с хармонична, оздравяваща и пречистваща енергетика. Търсете ново пристанище в работата и влюбовта. Моментът е благоприятен за старт на нов бизнес проект, за подписване на нови договори, за уреждане на имотни и наследствени дела. Започнете нова търговска инициатива. Усилията ви ще донесат материални придобивки и ще ви вкарат в престижна среда.
Водолей
Един успешен за бизнeса ви ден, стига да нямате уговорка от вчерашния ден, която да ви вкара в рискови игри. Днес е добре да стартирате нов предмет на дейност и да започнете работа, на която може да разчитате в следващите месеци. Осигурете си нужната база и клиенти, а спонсорите сами ще ви потърсят. Затворете производствения си цикъл, за да не зависите енергийно от друг.
Риби
Ден на професионални предизвикателства. Луна и Меркурий са в конфликт с Нептун от Риби. Доминира желанието да започнете нов бизнес, но все нещо ви липсва. Сега е момента да уредите нова база или терен за новия магазин или офис в който да работите. Проблемите идват от партньорските ви връзки. Това, което вие искате е неприемливо за тези, с които работите екипно.
telegraph.bg

Публикувана на
27 Юни 2022 година