Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще ги споходи късметът във вторник

Видяна: 11920 пъти

Овен
В деня преди точното новолуние тъмните сили се активизират и вършат тъмните си дела прикрито и подмолно. Може да се очакват удари в гръб. Партньорите ви провалят или правят ход, който не са съгласували с вас. Каквото се развали трудно ще се оправи. И пророчествата са лъжливи, така че осланяйте се на вътрешното си усещане. Спазвайте диета, вероятни са стомашни неразположения.
Телец
Един от най-опасните дни в лунния цикъл. Губим енергия и стабилност, а предприетото с голяма амбиция ще тръгне накриво и ще донесе само разходи. Нищо важно да не се започва. Не се обвързвайте, не правете залози, не рискувайте на състезания. Стойте на светло, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Препоръчителна е диета. Добре опечете и сварете храната си.
Близнаци
В деня преди новолунието тъмнината ни завладява, отчуждаваме се, нямаме сила да се справим с проблемите и да защитим позициите си от нападките на конкуренцията. Не предприемайте нищо важно и не подписвайте нови договри. Може да се окажете в плен на предоверяването и в любовта. Изневерите от този ден носят големи проблеми на фона на минутното удоволствие.
Рак
Смирете амбицията. В деня преди точното новолуние във вашия знак чернотата завладява мислите и ни хваща за гърлото. Всичко предприето с желание за печалба ще зацикли и ще ви носи в бъдеще повече разходи отколкото печалби. Спазвайте диета. На новолуние тече поцес на пречистване от отровите в тялото и в душата. Изхвърлете от съзнанието си натрапчивите мисли.
Лъв
Ден на хидрата поглъщаща Луната в деня преди новолунието. Всяко амбициозно и непремерено действие може да глътне личните ви спестявания и да ви остави на сухо в предстоящия отпускарски период. Смирете амбицията, не се захващайте за проекти изискващи странично кредитиране. Днес се влиза в заробващи връзки и в любовта. Цар лъв няма да остане дълго на купона.
Дева
До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада. Не избързвайте с действия и преценки, не сключвайте нови договори и не тръгвайте в нова посока. Следобед ще се получи допълнителна информация, която ще промени ситуацията и ще изисква да реагирате по нов начин още в утрешния ден. Не давайте никому излишна информация за намеренията и амбициите си.
Везни
Важното свършете в първите часове на работното време. Към обед Луната навлиза в нехармоничния ви Рак. Предстои ограбващо силите и ресурсите ви новолуние. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не гонете големи и амбициозни цели точно днес. Не работете в сивата икономика, излезте на светло в деловите отношения. Ден на фалшивите връзки и чувства.
Скорпион
Днес се сгъстява астралната мъгла, пророчествата се лъжливи, а и хората, които срещате ще се опитват да ви излъжат и преметнат в сделки и даговаряния. Нищо важно да не се предприема. Добре е да се окади помещението, в което ще работите или живеете. Не се препоръчват отношения в сивата икономика. Предприетото в момента с голяма амбиция и желание ще зацикли.
Стрелец
Съветът е да не се предприемат важни делови стъпки, да не се започва нова работа и да се отлагат срещите, от които очаквате много. Добре е да се приключва, да се изпълняват заявените поръчки и доставки и да се разчистват сметките. Проведете прочистваща тридневна диета. Подгответе се за премествания и преустрйства и у дома. Плановете ви се променят в движение.
Козирог
Денят може да започне добре, но към обед ще се струпат облаци на личния ви хоризонт. Навлизате в конфликтен период с навлизането на Луната в знака на опозицията ви Рака. Старайте се да не противопоставяте семейните задължения на професионалните. Натоварването и отговорностите ви нарастват, Може да се разминете с отпуската или да я отложите. Нищо важно да не се започва.
Водолей
До обед имате повече шансове да свършите важната работа. Родените в третата декада са в силна позиця. От обед енергията рязко спада, активизрат се негативни енергии в деня преди новолунието. Не започвайте нищо ново днес и утре. Настройката е за прочистване на тялото и душата и за изчистване на сметките с близки и приятели. Бъдете отговорни за делата си, разчистете боклука.
Риби
Важното отложете за утре. В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла, лесно се влиза в заблуди и нереалистични отношения. Днес и пророчествата са лъжливи, а действията на околните се ръководят от скрити подбуди. Никой не казва как в действителност стоят нещата, а и вие спестявате чест от истината, което може да провали всички важни проекти и дейности. Изчакайте.
telegraph.bg

Публикувана на
28 Юни 2022 година