Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Тафкова се напомпи още

С нов силикон се похвали Мис България 2020 Венцислава Тафкова. Скандалната носителката на титлата изпъчи новите си придобивки в няколко кадъра от морето по бански и макар да не призна гласно за тунинга, по-бдителните й фенове веднага забелязаха промяната. Определено е с едни гърди напред, като съдейки по последните й снимки, корекцията е правена съвсем наскоро.
Неслучайно е подбрала изрязан бански, който да подчертае промяната и деколтето й да не остане незабелязано от морските гларуси.
„Винаги съм била фенка на естествената визия, но съм за корекциите, когато се налагат. Така бе и в моя случай – в последно време свалих много килограми и за свое самочувствие реших да направя тази корекция“, разкри малко след първата процедура Тафкова.
Както знаем обаче, за да изглеждат естетически добре, силиконовите гърди трябва да се поддържат и имплантите периодично да се подменят. Вероятно и това е причината Тафкова да си направи повторна корекция. Другият вариант е миската просто да е искала да се порадва на по-голям размер. Доскоро тя твърдеше, че има по 375 кубика във всяка гърда, а съдейки по последните й снимки от морето, обемът е увеличен Дано само не залитне по гигантските бюстове като Джулиана Гани или по-зле – като Грешната Андреа с големите бомби.хотарена

Публикувана на
28 Юни 2022 година