Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим днес

Видяна: 11180 пъти

Овен
Рано сутринта е новолунието в нехармоничния ви Рак. Останете където сте, не искайте много от живота и от другите и не играйте хазартно. Родените в първата декада ще имат проблеми по време на пътувания. Отложете старта на новите делови и творчески иницативи. Направете повторно проучване и проверка на плюсовете и минусите в предстоящата ви делова и семейна програма.
Телец
Ден за планиране, за стиковка на намерения и идеи, за огледи на терени и преговори по налажащите въпроси. Не изказвайте крайни мнения и становища и не взимайте страна в спорове. Може да се появи допълнителен вариант, който ще се окаже много печеливш или подходящ за работата, която трябва да вършите. Представате си ярко и в детайли това, което искате да постигнете.
Близнаци
Рано сутринта Луната излиза от примката на новолунието. Време е да се подготвите за активни и настъпателни действия. С нарастването на Луната ще нарастват и възможностите ви да се изявите и докажете. Днес е добре да съставите точна програма на действията и деловите си срещи в следващите дни. Прегледайте всички възможни варианти. Доверете се на предчувствията.
Рак
За родените около днешния ден новолунието носи слаб виталитет, проблеми във връзките и в семейните отношения. Не отсъствайте от дома, не е време за командировки. Днес работа и лични връзки са противопоставени, проблемите ще са в дома ви, ако си позволите да отсъствате. Нищо важно да не се започва. Отложете за следващите дни старта на новите инициативи. Ден за планиране и напасване.
Лъв
Случващото се днес ще ви покаже къде е пробойната в деловите ви и интимни връзки. Не водете преговори, не влизайте в конфликт с потенциални партньори, конкуренти и спонсори. Утре точно те може да са ви нужни или да ви окажат неоценима услуга. Новолунието в Рак е най-слабо енергийната точка в сатурновата ви дупка. Не противопоставяйте служебните и семейни дела.
Дева
Днес малко преди изгрева получавате някакво прозрение за ситуцията, в която се намирате и за правилните действия, които ще ви измъкнат от проблемите. Ако още не сте се събудили ще сънувате пророчески сън, който ще ви даде насоки как да постъпите. Добре подредената ви програма се нуждае от някои корекции, които интуицията ще ви предложи. Печелят тези, които и се доверят.
Везни
Съветът е да не рискувате, да не уреждате точно днес важни и амбициозни дела, да спазвате закони и предписания. Луна, Слънце и Юпитер сключват конфликтни аспекти със Слънцето на родените до 5 юли. Законът ще ви хване в крачка, пропуските ви ще бъдат атакувани и може да дадете повод на конкуренцията да ви елиминира от играта. Отнасяйте се с внимание към всичко важно.
Скорпион
Новолунието в Рак избистря връзките, позволява да планирате промените, които от доста време отлагате. Интуицията ви работи на високи обороти. Умът прави нови връзки по съседство и ви дава готовото решение на проблемите. Направете си план-програма, огледайте всички нужди и липси и утре ще се събудите с готовото решение или с рецептите, които са нужни. Работете в градината.
Стрелец
Сутринта Луната излиза от примката на новолунието и запова да нараства, с което ще нарастват и амбициите ви. Моментът е благоприятен за планиране, за сондиране на мнения и позиции, за стиковка на намерения и оглед на наличностите. Нищо важно не започвайте, особено ако чувствате, че не сте готови или не са направени нужните уточнения и уговорки.
Козирог
Новолунието в Рак задвижва конфликтни аспекти с Юпитер от Овен. Родените в първата декада изпадат в безтегловност. Сякаш нищо не зависи от вас и нищо не може да промените. Опитайте различни варианти. Ден за планиране на бъдещето, но не и за действия, които може да го променят в една или в друга посока. Законът ще ви санкционира, ако не спазвате правилата и на пътя.
Водолей
Точното новолуние е в 05 ч. 53 мин. Съветът е да не се намесвате в отношенията на други двама. Не събирайте роднините по никакъв повод. Денят е добър за планиране, за проучване и тестване на различни варинти. Подновете стопирани връзки, особено ако ви е нужна подкрепа за начинанията в утрешния ден. Спазвайте диета, лесно се изхвърля насъбраната шлака в тялото и в душата.
Риби
Сънищата от тази сутрин са пророчески. Плановете и мечтите ви от този ден непременно ще се сбъднат. Новолунието в Рак стимулира интуицията и вътрешните ви усещания, събужда желания и страсти, на които трудно ще устоите Днес е добре да се въздържате от активни и амбициозни действия. Отделете повече време за планиране на нещата, за преговори с нужните хора.
telegraph.bg

Публикувана на
29 Юни 2022 година