Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в последния ден на юни

Видяна: 8540 пъти

Овен
Това новолуние ще събуди скритите усещания, емоции и чувства в тялото и в душата. Тръгнете в посоката, която ви привлича, бъдете с тези, към които изпитате афинитет и наблегнете до другото новолуние на тази храна, която днес ви се дояде. С лекота правите разлика между полезното и вредното за вас и дано послушате сетивата си. Така ще си спестите доста грижи и неудобства.
Телец
Днес узряват плодовете на творческото вдъхнование. Мислите ви се подреждат, идеите се напасват, виждате ясно развитието на важна за вас ситуация. Ще се събудите с готова рецепта и решение. Направете решителна крачка напред в работата и бизнес инициативите. Деверете се на усещанията си. Подсъзнанието ви работи на високи обороти и ви предлага най-изгодните решения.
Близнаци
Ще се събудите с някакво особено усещане или тревожност. Близките ще ви създадат проблем, който ще промени добре подредената ви програма. Едно надигащо се подсъзнателно чувство ще ви подскаже къде някой ще се издъни. Избягвайте конфликтите, не влизайте като трети в битките на други двама. Ще се окажете виновни за чужда вина, а спорещите се може да се обединят срещу вас..
Рак
Един вдъхновен ден. Събуждате се с откровение за полезното и вредното. Зациклени проекти ще потръгнат и преговорите ще бъдат изгодни за вас. Доверете се на усещанията си и ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Постъпете по същия начин и с връзките. Бъдете с тези, към които ви тегли сърцето, не правете компромис в чувствата..
Лъв
Днес е важно да разчитате на интуицията. Тя ще ви даде предупредителни сигнали, ако нещо в отношенията и дейностите ви не е наред. Не тръгвайте в посоката, която незнайно защо ви подтиска и не се срещайте с хора, към които изпитате дори и моментна неприязън. Но, ако някой и нещо ви привлече тръгнете натам без колебание. Ще намерите това, което търсите от доста време..
Дева
Днес от няколко страни идват към вас важни информации и предложения. Не се спирайте на първата предложена възможност. Приемете тази покана, която ви направи щастливи и това предложение, което ще накара сърцето ви да затупти. Ако нещо ви притеснява това е знак, че нещата не са в ред и не е добре да се доверите напълно преди да сте проучили всички данни..
Везни
Добре е в този ден да си затваряте устата, да не коментирате намеренията и личните си амбиции и да не предприемате важни ходове в работата и в любовта. Едно вътрешно усещане ще ви подскаже как да постъпите в труден момент. Не слушайте кой какво ви говори, а се доверете на усещанията си. Днес интуицията няма да ви подведе, ще ви помогне да направите болезнен, но верен избор.
Скорпион
Ден на устата. Ще се събудите с откровение за полезното и вредното както за вас, така и за близките, за дома, работата или отношенията с партньори. Едно приятно чувство ще ви подскаже в каква посока е добре да тръгнете, а неприятните усещания ви предупреждават, че натам не бива да се тръгва и не бива да се посяга към връзките и нещата, за които си мислите. Съобразете се.
Стрелец
Днес е важно да следвате съветите на интуицията и ако нещо ви притеснява да го изясните и разрешите. Давате си сметка за истинската ситуация, за това кой и с какво може да ви бъде полезен и с кого повече не бива да се действа или комуникира. Съдбата ви помага да пресеете през тънко сито приятелските и роднински връзки. Прекратете тези, които ви вредят.
Козирог
Родените в третата декада са подвластни на страсти, които пречат на правилната преценка. Луна и Марс сключват тежки аспекти със Слънцето ви. Напрежението може да ескалира и да се стигне до разправии и кризи в отношенията. Натрупаният емоционален потенциал ще се излее по незначителен повод и в най-неподходящия момент. Правете това, което ви идва от сърцето и душата.
Водолей
Събуждате се с ясното усещане за полезното и вредното, за нещата които трябва да изпълните по един или друг начин. Едно приятно чувство ще ви подскаже коя и вярната посока и кои са хората, на които може да се доверите. Не тръгвайте в посоката, която усещате за вредна и губеща, независимо на пръв поглед изгодните предложения. В утрешния ден ви предстоят тежки битки
Риби
Продължете с обмислянето и планирането на важните си начинания. Пътувайте и на място се запознайте със ситуацията и с хората, с които ще вършите някаква работа. Ден на откровение и важни открития. Върнете дълг, спазвайте диета, прочистете се от всичко вредно. Направете подарък на някого или на себе си. Поглезете се, ако близките ви така и не се сещат да го направят..
telegraph.bg

Публикувана на
30 Юни 2022 година