Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Златното момиче Боряна вдига сватба

Златното ни момиче в гимнастиката Боряна Калейн само преди дни зарадва всички с пет медала, два от които златни, на последното Европейско първенство в Тел Авив. След Олимпиадата в Токио миналата година Бубето, както всички я наричат, стана стълбът на нашия отбор и отговорността сега пред нея много голяма.
Най-интересното обаче е, че стимул в тренировките й дава желанието да се оженят с приятеля й Георги. Самият той обича много да я хвали за готварските умения, които постепенно е придобила. Ако в началото е можела да направи само салата, сега Бубето готви миди, калмари и всякакви ястия с риба. Боряна вече няколко пъти му казвала, че иска да се оженят, само че сватбата не била фикс идея за Георги.
Двамата са заедно вече трета година. Запознават се в залата по художествена гимнастика, където той пристига като кинезотерапевт при по-малките състезателки. Любовта им не пламва от пръв поглед. Случва се на един турнир, когато Георги й намеква за чувствата си и Бубето вместо да се зарадва, се плаши и се скрива по детски, но скоро след това откликва на любовта му
Връзката им тотално променя гимнастичката, която става много по-отговорна. За Георги тя казва, че той е доста зрял за годините си, което много й харесва. френската столица е любимият град на Боряна и от малка тя си мечтае да живее там. Приятелите й се надяват точно градът на любимата й Айфелова кула да й донесе късмет, пише „Галерия“.

Публикувана на
30 Юни 2022 година